Κλείσιμο

Βισκαδουράκης στο Love It: Ο Κατσαούνης δεν είναι καλό παιδί -Ο Βαλάντης ξεπέρασε τα όρια

Τις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του έκανε σήμερα στην εκπομπή Love It, ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, που αποχώρησε από το Survivor.

Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα, σχολιάζοντας πως αντέδρασε όταν βγήκε από το παιχνίδι και είδε τον εαυτό του με τόσα... μούσια. 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η γυναίκα του ήταν αυτή που τον έπεισε να πάει στο Survivor, εξομολογήθηκε πως ο ίδιος το περίμενε σε ένα βαθμό πως αυτός θα αποχωρούσε και για αυτό είχε χαρίσει τη κουβέρτα του στον Άρη, ενώ μίλησε για όλους και ειδικά για την Ευρυδίκη, αλλά και για το πως έγινε ο τραυματισμός του στο πόδι.

«Ο Βαλάντης είναι ένα ευγενικό πλάσμα», είπε και εξήγησε πως «ήταν εξαιρετικός» στις δουλειές της καλύβας. «Απλώς κάποια στιγμή ξεπέρασε τα ανθρώπινα όρια. Γλίτωσες επειδή είναι τα συνεργεία, του είπα», τόνισε.

Για τη Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία φαίνεται να έχει διχάσει τους συμπαίκτες της, ο Θανάσης Βισκαδουράκης είπε πως είναι ένα άτομο που δεν θα έκανε παρέα ούτε μέσα ούτε έξω από το παιχνίδι.

«Της το είπα. Δεν είσαι άνθρωπος που θα έκανα παρέα. Μπαίνοντας στο παιχνίδι συνειδητοποίησα ότι έχουν μπει όλοι με στρατηγική.»

Κληθείς να σχολιάσει το ειδύλλιο Μυριέλλας-Κατσαούνη είπε χαρακτηριστικά: «Διαφημίσεις» και «Πράσινα άλογα».

Παράλληλα, έκανε λόγο για τακτικές και στην ψηφοφορία.

«Τον Γιωρίκα τον είχα σαν γιο μου», είπε και αναφέρθηκε στον Γιώργο Κατσαούνη λέγοντας πως «δεν είναι καλό παιδί ο Τσακατσούκας. Τον έβρισε (τον Γιωρίκα). Τσακώθηκε με όλη την ομάδα μας, πλην της Μυριέλλας.»

Όλες οι ειδήσεις.

Πηγή: skai.gr