Viral βίντεο: H Ιταλίδα γιαγιά που συμβουλεύει για τον κορωνοϊό και κάνει... dab!

Tο γύρω του διαδικτύου σε όλον τον κόσμο κάνει τις τελευταίες μέρες μια γλυκύτατη γιαγιά από την Ιταλία που έχει επιβιώσει από τόσες επιδημίες και ζει σε μια ευρωπαϊκή χώρα που έχει τους περισσότερους θανάτους λόγω του κορωνοϊού, δίνοντας συμβουλές κατά του ιού αλλά και κατά των διακρίσεων με το ιταλικό ταμπεραμέντο της καθισμένη στην κουζίνα της.

«Όλοι κάνουν τους εξυπνάκηδες ότι ξέρουν τα πάντα. Ακούστε τη γιαγιά, έχω επιβιώσει από τόσες επιδημίες. Πρώτη συμβουλή: Πρέπει να πλένετε τα χέρια σας. Είναι νέα για εσάς αυτό; Πόσες φορές έχετε ακούσει να σας το λέει η γιαγιά σας; Όχι μόνο λόγω του κορωνοϊου. Πάντα!" τονίζει»

«Δεύτερη συμβουλή: Όταν φτερνίζεστε, πρέπει να βάζετε μπροστά τον αγκώνα σας. Δεν είναι λόγω του κορωνοϊού, είναι θέμα καλών τρόπων. Πόσες φορές έχω πει να βάζετε το χέρι μπροστά στο στόμα σας; Τώρα σας λέω να βάζετε τον αγκώνα. Θέλετε να βάλετε το γόνατο; Βάλτε το γόνατο! Δείχνει πιο... cool» συνεχίζει η γιαγιά και κάνει dab ενώ φτερνίζεται.

«Τρίτη συμβουλή για λίγο καιρό, πρέπει να αποφύγετε τις αγκαλιές και τα φιλιά. Είπαν ότι είναι επικίνδυνο. Τι μπορούμε να κάνουμε; Όποτε βλέπετε έναν γνωστό αντί για αγκαλιά και φιλί, θα κλείνουμε το μάτι! Δεν θα ακουμπάει ο ένας τον άλλον» συμπληρώνει.

«Τέταρτη συμβουλή: Ο κορωνοϊός φεύγει αλλά οι διακρίσεις μένουν. Για αυτόν δεν θα φτιαχτεί εμβόλιο.»

Επιπλέον, η γιαγιά αναφέρεται και στις ρατσιστικές διαθέσεις που αναπτύσσονται εξαιτίας του ιού. 

«Ο κορωνοιός θα φύγει αλλά ο ρατσισμός μένει. Και γι' αυτόν δεν θα μπορέσει ποτέ να φτιαχτεί εμβόλιο...» αναφέρει χαρακτηριστικά. 

To βίντεο με τις συμβουλές της Ιταλίδας γιαγιάς που δίνει μια νότα αισιοδοξίας στη μάχη με τον κορωνοϊό συγκέντρωσε περισσότερα από 14 εκατομμύρια views παγκοσμίως.

Πηγή: skai.gr