Οι πιο απίθανες μεθυσμένες ιστορίες στο πρώτο Hangover Μουσείο του κόσμου (Vid)

Το πρώτο μουσείο Hangover του κόσμου άνοιξε τις πόρτες του στο κεντρικό Ζάγκρεμπ, Κροατία, για όλους τους λάτρεις των πάρτι που δεν μπορούν να ανακαλέσουν λεπτομέρειες για τις μεθυσμένες αποδράσεις τους από την προηγούμενη νύχτα. 

Η ιδέα να συγκεντρωθούν όλες οι hangover ιστορίες σε ένα μέρος ήρθε από έναν πρώην σπουδαστή, τον Rino Dubokovic, του οποίου ο "φίλος ξύπνησε με ένα πετάλι ποδηλάτου στην τσέπη του" μετά από μια νύχτα έξω. "

“Η ιδέα μου ήταν πως δεν υπάρχει κάποιο είδος μουσείου που θα μπορούσε να συλλέξει αυτά τα είδη αντικειμένων και επίσης ιστορίες πίσω από αυτά", εξήγησε ο Ρίνο. 

Οι επιμελητές μουσείων λένε ότι όλοι μπορούν να γίνουν μέρος της έκθεσης αυτής, μοιράζοντας αστείες ή ενοχλητικές μεθυσμένες στιγμές στη σελίδα του μουσείου στο Facebook ή απλά σε ένα ειδικό συμβούλιο μέσα στο μουσείο. 

Για να δημιουργηθεί η αίσθηση μιας μεθυσμένης εκδρομής, το μουσείο θα καθοδηγήσει τους επισκέπτες μέσω αυτής της συχνά ξεχασμένης διαδρομής με τη βοήθεια τεσσάρων δωματίων. 

Η περιπέτεια ξεκινά από την είσοδο, η οποία αναπαριστά την έξοδο ενός μπαρ, οδηγώντας έναν party-animal μέσα από άδειους νυχτερινούς δρόμους ασφαλείς πίσω στο σπίτι με παυσίπονα και καφέ.

Πηγή: Ruptly TV