«Βινύλιο»: Μία ατμοσφαιρική βραδιά με την Πάολα (vid+pics)

Μία ακόμη ιδιαίτερη, ατμοσφαιρική και ανθρώπινη βραδιά χθες το βράδυ στο «Βινύλιο», αυτή τη φορά με την Πάολα όπως δεν την είχαμε δει, όπως δεν την είχαμε ξανακούσει. Μία εκπομπή με αφήγηση καρδιάς, μουσικής και συγκλονιστικών ερμηνειών, με τη ροκ και αντισυμβατική προσωπικότητά της να ξεδιπλώνεται σε εμβληματικούς στίχους, τραγούδια και ουσιαστικές εξομολογήσεις ζωής.



Σε μία ανοιχτή συζήτηση με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του «Βινυλίου», η Πάολα μίλησε για την οικογένειά της, το χωριό της, τη μητρότητα, τον χαμό του πατέρα της, τη θρησκεία, τον Παντελή Παντελίδη, τον ρατσισμό, την αγάπη και τον έρωτα, και την αβίαστη και ενεργή αντίστασή της απέναντι σε κάθε τι κακοπροαίρετο. 

Δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν πήρε δώρο από τον Αντώνη την ηχογράφηση του «Δημοσθένους Λέξις», από την παρουσία της στην πρώτη εκπομπή της σεζόν για τον Διονύση Σαββόπουλο, σε βινύλιο αλλά και τη φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδος, ΠΑΟΚ, με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας καθώς και το μήνυμά τους.

Συγκλόνισε με τις ερμηνείες της, ενώ το συναίσθημα κορυφώθηκε σε μία αναπάντεχη έκπληξη για την ίδια και τους τηλεθεατές με το απόλυτο ίνδαλμά της, τη Νάντια Κομανέτσι, να της στέλνει προσωπικό χαιρετισμό σε βίντεο, και την Πάολα να μην μπορεί να πιστέψει στα μάτια της.

Μία unplugged εκπομπή ψυχής από το «Βινύλιο» για την Πάολα, με την Πάολα.



#vinylio
FB https://www.facebook.com/vinyliotvshow/