Μέγκαν, Χάρι και Τζένιφερ Λόπεζ ενώνουν τις φωνές τους για καλό σκοπό (vid)

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ θα ενώσουν τις φωνές τους με διάσημους τραγουδιστές και ηθοποιούς σε μια μεγάλη διαδικτυακή εκδήλωση, για την ισότιμη πρόσβαση όλων των χωρών του πλανήτη στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Το VaxLive θα γίνει διαδικτυακά στις 9 Μαΐου και θα το παρουσιάσει η Σελίνα Γκόμεζ.

Στο promo βίντεο που ήδη κυκλοφόρησε αναφέρεται πως πρόκειται για μια «συναυλία για την επανένωση του κόσμου».

«Καλούμε τους ηγέτες όλου του κόσμου να κάνουν το βήμα και να διασφαλίσουν πρόσβαση στα εμβόλια για όλους ώστε να μπορέσουμε να τελειώσουμε με την πανδημία μια για πάντα και παντού», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών.

Το μήνυμα των Σάσεξ

Ο Χάρι και η Μέγκαν θα αναλάβουν να απευθύνουν κάλεσμα στον ιδιωτικό τομέα να κάνει δωρεές υπέρ του COVAX, του μηχανισμού παγκόσμιας πρόσβασης στα εμβόλια που έχει τη στήριξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Σε ανακοίνωσή τους ο Χάρι και η Μέγκαν αναφέρουν ότι τον τελευταίο χρόνο ο πλανήτης έχει βιώσει πόνο και απώλειες και τώρα ήρθε η ώρα να θεραπευτεί και να ανακάμψει.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε κανέναν πίσω. Όλοι θα ωφεληθούμε, όλοι θα είμαστε ασφαλέστεροι, όταν όλοι, παντού έχουν ισότιμη πρόσβαση στο εμβόλιο», αναφέρουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ.

Λαμπερές παρουσίες

Στην εκδήλωση θα εμφανιστούν η Τζένιφερ Λόπεζ, ο Έντι Βέντερ, οι Foo Fighters, ο J Balvin και η H.E.R. που μόλις κέρδισε και το βραβείο Όσκαρ για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι.

Λαμπεροί προσκεκλημένοι θα κάνουν γκεστ εμφάνιση μεταξύ των οποίων ο Μπεν Άφλεκ, ο Ντέιβιντ Λάτερμαν, ο Τζίμι Κίμελ και ο Σον Πεν.

Πηγή: skai.gr