Unfollow σε όλους εκτός από την οικογενειά του και τον Bryant έκανε ο Αντετοκούνμπο

Σχεδόν τους πάντες έκανε unfollow άσσος του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσα στα κοινωνικά του δίκτυα του Instagram και του Twitter.

Λίγο μετά την ήττα της ομάδας του 4-1 από τους Μαϊάμι Χιτ στα ημιτελικά της ανατολικής Περιφέρειας προχώτησε σε αυτή την ενέργεια η οποία ομολογουμένως μας ξάφνιασε. Μπορεί ο ίδιο να δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αναζητήσει το μέλλον του μακριά από το Μιλγουόκι προς το παρόν τουλάχιστον ωστόσο μέσα από την εκκαθάριση που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα δεν του ξέφυγε και ο επίσημος λογαριασμός των Μιλγουόκι Μπακς σε Twitter και Instagram.

Και φυσικά μετά τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας του έκανε unfollow και τους συμπαίχτες του, φίλους και γνωστούς αφήνοντας μόνο την οικογένειά του.

Ο αριθμός ατόμων που αυτή την στιγμή κάνει follow o Αντετοκούνμπο είναι μονοψήφιος και ένα από τα άτομα που μάλλον δεν μπόρεσε γιατί δεν τον άφηνε η αγάπη του για αυτόν να διαγράψει είναι ο Kobe Bryant.

Μετά την κίνησή του αυτή πολλά είναι τα ερωτήματα που δημιουργούνται. Από την άλλη βέβαια μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα και απλά να θέλει να απομακρυνθεί από τα socials και αν χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του μόνο για την προώθηση της δουλειάς του.

Πηγή: Must