Τζον Λέτζεντ ή Μπραντ Πιτ; Στα δικαστήρια για τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα στον κόσμο

Ποιος είναι τελικά ο πιο σέξι άντρας του κόσμου; Αν πιστέψουμε το περιοδικό People, που έβγαλε τη λίστα του την περασμένη Τρίτη, είναι ο Τζον Λέτζεντ. Αν πάλι συνταχθούμε με το US Weekly, που έβγαλε τη δική του λίστα λίγες ώρες αργότερα, είναι ο Μπραντ Πιτ. Ανεξάρτητα από προσωπικές προτιμήσεις, τα δύο περιοδικά αποφάσισαν να λύσουν την πολύ σημαντική αυτή διαφωνία τους... στα δικαστήρια.

Μπορεί να υπάρχει μόνο ένας «πιο σέξι άντρας του κόσμου», αν και αυτό είναι πολύ υποκειμενικό. Το People έστειλε αγωγή στο US Weekly, όχι επειδή αμφισβητεί την επιλογή των δικών του αναγνωστών, αλλά επειδή δημοσίευσε την ίδια τη λίστα, την πατρότητα (ή μητρότητα, ότι θέλετε) της οποίας διεκδικεί το πρώτο.

Μετά από αυτό, το US Weekly «κατέβασε» τη δική του λίστα και τη δημοσκόπηση που οδήγησε σε αυτήν, τόσο από το site του όσο και από τα social media. Κι αυτό διότι, όπως αποδείχθηκε, το People έχει κατοχυρώσει τα δικαιώματα για τη χρήση του συγκεκριμένου τίτλου από το 2002. Αυτό μάλιστα που φαίνεται ότι εξόργισε πιο πολύ τους υπεύθυνους του περιοδικού είναι ότι το US Weekly, στη δική του δημοσκόπηση, ζήτησε από τους αναγνώστες να ψηφίσουν για τον «πραγματικό» πιο σέξι άντρα του κόσμου.

«Όλοι ξέρουν ότι η δημοσκόπηση του People για τον πιο σέξι άντρα του κόσμου είναι αναπόσπαστο μέρος του περιοδικού για περισσότερα από 30 χρόνια και είναι κάτι που θα προστατεύσουμε πολύ προσεκτικά», είπε πηγή του περιοδικού.

Η διαμάχη μπορεί να φαίνεται ίσως κάπως υπερβολική στα καθ' ημάς, δεν είναι όμως, αν σκεφτεί κανείς ότι το Ρeople πουλάει στις Ηνωμένες Πολιτείες 3,3 εκατομμύρια αντίτυπα την εβδομάδα, ενώ το US Weekly πουλάει κοντά στα 2 εκατομμύρια αντίτυπα εβδομαδιαίως.

Πηγή: CNN