Κλείσιμο

Τζόκερ: Μοιράζει απόψε τουλάχιστον 2,4 εκατ. ευρώ

Τουλάχιστον 2,4 εκατ. ευρώ αναμένεται να μοιράσει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ σε έναν ή περισσότερους μεγάλους νικητές, που θα μαντέψουν τους τυχερούς «5+1» αριθμούς. Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΠΑΠ, στο παιχνίδι έχουν γίνει έξι αλλεπάλληλα τζακ ποτ από τις 9 Ιουνίου και δεν έχει βρεθεί νικητής στην πρώτη κατηγορία. Ωστόσο, στην κλήρωση της περασμένης Κυριακής βρέθηκαν οκτώ τυχεροί παίκτες στη δεύτερη κατηγορία, που κέρδισαν από 9.656,94 ευρώ ο καθένας.

Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ που θέλουν να διεκδικήσουν το έπαθλο των 2,4 εκατ. ευρώ ή κάποιο από τα έπαθλα των μικρότερων κατηγοριών έχουν προθεσμία έως τις 21:30 απόψε για να καταθέσουν τα δελτία τους. Η κατάθεση δελτίων γίνεται στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, καθώς και διαδικτυακά στο tzoker.gr ή μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

Όπως επισημαίνεται υο παιχνίδι του ΟΠΑΠ κληρώνει πλέον τρεις φορές την εβδομάδα. Στις καθιερωμένες κληρώσεις της Πέμπτης και της Κυριακής έχει προτεθεί και μία έξτρα κλήρωση, η οποία πραγματοποιείται κάθε Τρίτη. Και οι τρεις κληρώσεις διεξάγονται στις 10 το βράδυ και μεταδίδονται αποκλειστικά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ