Τζάρεντ Λέτο για επανάληψη του ρόλου του Joker: Δύσκολο να πεις όχι

Μπορεί οι θαυμαστές των ταινιών με υπερήρωες να μην έχουν δει το τελευταίο φιλμ με τον Τζάρεντ Λέτο στον ρόλο του Joker.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής συμμετείχε στο podcast του Variety «Awards Circuit» και ρωτήθηκε για τον ρόλο του εμβληματικού κακού στο «Suicide Squad».

Αν και ο χαρακτήρας δεν εμφανίστηκε στο «Birds of Prey» και θα απουσιάζει από την επερχόμενη συνέχεια του «Suicide Squad», ο Λέτο ρωτήθηκε αν θα ενδιαφερόταν να υποδυθεί ξανά τον ρόλο του Joker στο «Wonder Woman 3».

«Είναι δύσκολο να πεις όχι σε αυτόν τον χαρακτήρα» είπε ο ηθοποιός και αρχηγός του συγκροτήματος Thirty Seconds to Mars. «Υπάρχουν πολύ λίγοι χαρακτήρες που ενσκαρκώνεις και δεν έχουν κανόνες. Είναι πολύ διασκεδαστικό. Πέρασα πολύ καλά με αυτόν τον χαρακτήρα» σημείωσε.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την επανεμφάνισή του ως Joker σε μία από τις επόμενες ταινίες της DC Films, ο Τζάρεντ Λέτο θα συμμετάσχει στο νέο επεισόδιο της κινηματογραφικής σειράς «Justice League» του Ζακ Σνάιντερ, που θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2021.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ