Survivor: Τρελό Coco Bongo πάρτι για τους Κόκκινους - Στον τάκο ο Κώστας (vids)

Τρελό πάρτι για τους παίκτες της νικήτριας «Κόκκινης» ομάδας στο Coco Bongo Punta Cana, παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο του SURVIVOR της Δευτέρας, που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το τηλεοπτικό κοινό είδε τη «χυλόπιτα» Τουρκάλας στον Αλέξη, τον χαμό για ένα ψάρι και τα «πυρά» του Τριαντάφυλλου στον Κόρο τον οποίο προκάλεσε να μπει στον τάκο για να δούμε το τηλεοπτικό κοινό πως θα τον κρίνει. 

 

Η μέρα στο Survivor ξεκίνησε για τους κόκκινους να έχουν συζήτηση εφ ολης της ύλης λόγω της κακής αγωνιστικής κατάστασης της ομάδας.

Με πρωτοβουλία του Αλέξη Παππά κάθισαν όλοι μαζί και έψαξαν να βρουν πως θα βελτιωθούν ώστε να επιστρέψουν στις νίκες, να φάνε και να μην χρειαστεί να βρεθούν στο συμβούλιο να ψηφιστούν. Όλοι ένιωσαν ικανοποιημένοι που για πρώτη φορά βρήκαν σημείο επαφής.

Ο Αλέξης Παππάς έριξε τους τόνους σχετικά με το επεισόδιο με τον Ηλία Μπόγδανο και παραδέχθηκε ότι είχε μερίδιο ευθύνης, εξηγώντας ότι στόχος του ήταν ο Τζειμς Καφετζής.

Στους μπλε συζητήθηκε ο τραυματισμός του Ηλία, ο οποίος από τα νεύρα του με τον Παππά, χτύπησε το πόδι του, ενώ η Ελένη Χάμπερη πρότεινε να μην ασχολούνται με τους κόκκινους, αλλά με το πώς θα κερδίσουν την ασυλία.

Ο Τριαντάφυλλος ήθελε να μάθει πόση την έχει ο Σάκης την αγάπη του για τη Μαριαλένα και το αντίστροφό, με το ζευγάρι να δείχνει πως την έχει μεγάλη. Η μεγάλη αγάπη Σάκη και Μαριαλένας έδειξε να ενοχλεί τον Αλέξη Παππά, ο οποίος θέλει να παραμείνει συγκεντρωμένη η ομάδα του στο αγώνισμα ασυλίας που θα ακολουθούσε.

Ο Σάκης Κατσούλης κατηγόρησε τον Τζέιμς Καφετζή ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον τραυματισμό του Ηλία, με τον διοργανωτή boat party να εξηγεί πως πήγε στον Ηλία γιατί ήταν εκτός εαυτού και το μόνο που του είπε ήταν να μην επηρεάζεται από τον Αλέξη Παππά και μην πέφτει στην παγίδα του. Θέση πήρε και ο Νίκος Μπάρτζης με τους τόνους να ανεβαίνουν.

Ο Γιώργος Κόρομι θεωρεί ότι κανένα συμβούλιο στη φωτιά δεν θα δυναμώσει την κόκκινη ομάδα, αλλά το να χάσουν την ασυλία και να φύγουν κάποια άτομα.

Το επεισόδιοτης Δευτέρας ήταν ιδιαίτερο, καθώς οι νικητές εκτός από την ασυλία και το γλυκό θα είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με το καλύτερο κλαμπ της Δομινικανής Δημοκρατίας το «Coco Bongo Punta Cana» σε μια ιταλική βίλα, μαζί με γνωστούς Survivors.

Σε έναν στίβο μάχης που κυριάρχούσε το υγρό στοιχείο, έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι που κρίθηκε στο καλύτερο σημάδι. Ο Σάκης Κατσούλης κόντρα στον Κώστα Παπαδόπουλο έκανε το 9-8 και στη τη χαριστική βολή στους «Μπλε» έριξε η Καρολίνα Καλυβά κόντρα στην Ελένη Χαμπέρη διαγράφοντας το τελικό 10-8.

Το κέφι επέστρεψε στους κόκκινους μετά τη νίκη τους με τον Ηλία Μπογδανο να δίνει ένα «κουλίτο» σόου. Οι μπλε μετά την ήττα έδωσαν μάχη για την ατομική ασυλία την οποία πήρε ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος φόρεσε το τοτέμ στο λαιμό του.

Οι κόκκινοι ξεσάλωσαν στο φαντασμαγορικό πάρτι του Coco Bongo, με τον Αλέξη Παππά να επιχειρεί τη σύσφιξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων αλλά με τον κάπως απότομο τρόμο του έφαχε «Χ» από μία Τουρκάλα παίκτρια. Ο Ηλίας Μπόγδανος τα έδωσε όλα στο πάρτι και ο Τριαντάφυλλος βλέποντας την ενέργεια του, πρότεινε στον συμπαίκτη του να δηλώσει συμμετοχή στη Eurovision.

Στο συμβούλιο πριν την ψηφοφορία στο στόχαστρο των κόκκινων και κυρίως του Αλέξη Παππά μπήκε για ακόμα μια φορά ο Τζέιμς Καφετζής. Αυτή τη φορά την αφορμή για να ανέβει το θερμόμετρο της έντασης αποτέλεσε ένα ψάρι που ήθελε να κεράσει ο Ελληνοσκωτσέζος. 

Οι παίκτες της μπλε ομάδας έστειλαν στον τάκο τον Κώστα Παπαδόπουλο ενώ οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ Τριαντάφυλλου και Κόρο, με τον τραγουδιστή να τον προκαλεί να βγει υποψήφιος για να δούμε τι γνώμη έχει ο κόσμος για εκείνον.

Πηγή: skai.gr