Top chef: Η αποχώρηση της εβδομάδας (trailer)

Εκπλήξεις και ανατροπές περιμένουν απόψε τους διαγωνιζόμενους του Top Chef που μπαίνουν για μία ακόμη φορά στην κουζίνα για να μαγειρέψουν και να εντυπωσιάσουν τους κριτές, Γιώργο Βενιέρη, Γκίκα Ξενάκη και Αστέριο Κουστούδη.

Στο κλείσιμο αυτής της εβδομάδας, οι διαγωνιζόμενοι θα έρθουν αντιμέτωποι με μία γνώριμη διαδικασία, αφού τα μέλη κάθε ομάδας θα κληθούν να συνεργαστούν μεταξύ τους, χαρίζοντας στους κριτές δύο πεντανόστιμα πιάτα. Αυτό, όμως, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς τους περιμένει μία έκπληξη. Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν δύο λεπτά να προετοιμάσουν τα υλικά τους, αφού στη συνέχεια θα χρειαστεί να… αποχωριστούν τα μαχαίρια τους. Οι σεφ θα πρέπει να εξασκήσουν την εφευρετικότητά τους και να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τα πιάτα τους, για να «κλέψουν» τη νίκη από τους αντιπάλους.

Ο αρχηγός της ομάδας που δεν θα τα καταφέρει έχει μία δύσκολη αποστολή, καθώς θα πρέπει να υποδείξει τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ποιος θα αναμετρηθεί με τη Μαρίνα, τον Βαγγέλη και τον Χρήστο στη δοκιμασία αποχώρησης; Αυτή η δοκιμασία, με κύριο θέμα το κοτόπουλο, μοιάζει εύκολη, κρύβει όμως πολλές παγίδες για τους υποψήφιους. Τρεις θα τα καταφέρουν. Για έναν, όμως, αυτή η δοκιμασία θα είναι η τελευταία στην κουζίνα του Top Chef. Ποιος θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα;

Top Chef, απόψε στις 21.00, στον ΣΚΑΪ

Δείτε το trailer:

#TopChefGR
https://www.instagram.com/topchefgreece/
https://www.facebook.com/TopChefGreece

Πηγή: skai.gr