Top Chef: Η αποχώρηση της εβδομάδας (trailer, pics)

Η εβδομάδα κλείνει για το Top Chef με ένα δυνατό επεισόδιο. Στο τέλος αυτής της βραδιάς, ένας μάγειρας θα αποχωρήσει, χάνοντας την ευκαιρία να συμμετάσχει στον διαγωνισμό την εβδομάδα του μεγάλου τελικού που έρχεται. Πριν από αυτό όμως, οι δύο ομάδες μπαίνουν και σήμερα στην κουζίνα, για να μαγειρέψουν ομαδικά, για τελευταία φορά.

Δείτε το trailer:

Οι τρεις κριτές, Γιώργος Βενιέρης, Γκίκας Ξενάκης και Αστέριος Κουστούδης, θα ανακοινώσουν τους δύο αρχηγούς γι’ αυτή την εβδομάδα. Οι δύο αρχηγοί έχουν διπλά δύσκολο έργο. Η δοκιμασία έχει μεθυστικό άρωμα… κρασιού, αφού οι ομάδες καλούνται να ετοιμάσουν ένα πιάτο με ξηρό κι ένα με γλυκό κρασί. Η δοκιμασία όμως, δεν τελειώνει εκεί. Μόλις οι ομάδες επιλέξουν τα υλικά τους, οι δύο αρχηγοί θα πρέπει να κάνουν την… τέλεια ληστεία! Συγκεκριμένα, μπορούν να επιλέξουν δύο υλικά από την αντίπαλη ομάδα και να τα «κλέψουν». Στόχος; Μαζί με τα υλικά, να κλέψουν και τη νίκη από τους αντιπάλους.

Ο αρχηγός της ηττημένης ομάδας θα πρέπει να επιλέξει τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο σεφ που θα επιλεγεί θα συνοδεύσει τους τρεις υποψήφιους που προέκυψαν μέσα στην εβδομάδα σε μία δοκιμασία αποχώρησης που «κόβει την ανάσα». Οι τέσσερις σεφ θα πρέπει να μαγειρέψουν με κύριο συστατικό ένα αγαπημένο ελληνικό προϊόν, τον κρόκο Κοζάνης. Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι με τα πιάτα τους θα συναντήσουν τους τρεις κριτές στο Δωμάτιο της Κρίσης. Τρεις θα καταφέρουν να βγουν νικητές - για κάποιον όμως, αυτή θα είναι η τελευταία βραδιά στον διαγωνισμό.

Δυνατές μαγειρικές στιγμές και μία απρόσμενη αποχώρηση απόψε στις 21.00, στον ΣΚΑΪ.

#TopChefGR

https://www.instagram.com/topchefgreece/

https://www.facebook.com/TopChefGreece

 

Πηγή: skai.gr