Κλείσιμο

«Τον φοβόμουν πολύ» - Οι αποκαλύψεις της Θάντι Νιούτον για τον Τομ Κρουζ

Πιθανόν να τη γνωρίζεις χάρη στο ρόλο της Maeve στη σειρά ''Westworld'', η Thandie Newton όμως έχει μια αρκετά μεγάλη πορεία στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, που ξεκίνησε το 1991. Μία από τις πιο γνωστές συμμετοχές της ήταν πλάι στον Tom Cruise, στο σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας δράσης ''Mission Impossible'' που κυκλοφόρησε το 2000.  του 2000, και στην οποία υποδύθηκε τη Nyah Hall. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Vulture, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως τα γυρίσματα με τον Cruise κάθε άλλο παλλά όμορφα ήταν, και πως ποτέ δεν της ζήτηθηκε ποτέ να επιστρέψει. 

''Φοβόμουν πολύ τον Tom. Ήταν πολύ αυταρχικός. Προσπαθεί υπερβολικά πολύ να είναι καλός, αλλά δέχεται πολλή πίσεση, και νομίζω πως έχει την αίσθηση πως μπορεί να κάνει μόνο όσο καλύτερα μπορεί. Μια φορά, γυρίζαμε μια σκηνή τη νύχτα, με πολλούς κομπάρσους και εφέ και ό,τι μπορείς να φανταστείς, και η σκηνή ήταν με εμένα και εκείνον στο μπαλκόνι. Δεν νομίζω πως ήταν πολύ καλογραμμένη η σκηνή. Θύμωσα μαζί του, τσακωνόμασταν και βλέπαμε κάτω την Ισπανία. Δεν πήγε πολύ καλά. 

Ο (σκηνοθέτης) John Woo, να 'ναι καλά όπου κι αν είναι, δεν ήταν παρών, ήταν κάτω και παρακολουθούσε από το μόνιτορ. Είχε αποφασίσει πως δεν θα μιλά Αγγλικά, κάτι που ήταν πολύ βοηθητικό για εκείνον αλλά καθόλου για εμάς. Η σκηνή γυριζόταν και ο Tom δεν ήταν ικανοποιημένος με αυτό που έκανα γιατί οι ατάκες μου ήταν χάλια. Και εκνευρίζεται πολύ προσπαθώντας να μου εξηγήσει μέχρι που μου είπε να αλλάξουμε ρόλους για να κάνουμε πρόβα. Έλεγε τις ατάκες μου και εγώ τις δικές του, δεν υπάρχει κάτι λιγότερο βοηθητικό απ' αυτό. Με ώθησε απλά στον απόλυτο τρόμο και την ανασφάλεια. Ήταν κρίμα. Μακάρι να είναι καλά, προσπαθούσε πέρα από τις δυνάμεις του.

[...]  Δεν ήταν απαίσιος, ήταν απλά πολύ αγχωμένος''.

Πηγή: must