Το «Stay Close» του συγγραφέα Harlan Coben θα γίνει ένα από τα καλύτερα θρίλερ του Netflix

To Netflix εξακολουθεί να μας ξαφνιάζει με τις επιλογές που κάνει ώστε να μεταφέρει πολύ γνωστά βιβλία στην οθόνη. Ένας από τους πιο αγαπημένους συγγραφείς θρίλερ και μυστηρίων, ο Harlan Coben, ανήκει σε αυτές τις επιλογές. Μετά το The Stranger, σειρά έχει το βιβλίο του με τίτλο Stay Close, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix ως σειρά στις 31 Δεκεμβρίου.

Στο Stay Close οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με τα μυστικά του παρελθόντος
Στην ιστορία, τρεις άνθρωποι ζουν ζωές που ποτέ δεν ήθελαν ιδιαίτερα. Η Megan είναι μία εργαζόμενη μητέρα με 3 παιδιά, έναν υπέροχο σύζυγο κι ένα ονειρικό σπίτι. Ο Ray, ενώ κάποτε ήταν ένας εξαιρετικός φωτογράφος ντοκιμαντέρ, εργάζεται σήμερα ως παπαράτσι διασήμων. Τέλος, ο Broome είναι ένας ντετέκτιβ που δεν μπορεί με τίποτα να απαγκιστρωθεί από μία παλιά του υπόθεση.

Αυτό που συνδέει τους τρεις αυτούς ανθρώπους είναι η φαινομενικά καλές ζωές τους. Όλοι τους κρύβουν μυστικά που ακόμη και οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι δεν θα μπορούσαν καν να μαντέψουν. Κι όταν πια το παρελθόν έρχεται με τον περίεργο τρόπο για να κάνει αισθητή την παρουσία του, εκείνοι ξαφνικά βρίσκονται σε δίλημμα. Θέλουν να επιστρέψουν στις πρότερες ζωές ή απλά θα συνεχίσουν έτσι επειδή βολεύτηκαν;

Η αρχική ιστορία του βιβλίου διαδραματίζεται στην Αμερική
Ωστόσο, αυτό πρόκειται να αλλάξει με τη σειρά η οποία θα γυριστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Harlan Coben βρίσκεται για άλλη μία φορά στην καρέκλα του παραγωγού και είναι γνωστό ότι παρακολούθησε στενά τη δημιουργία της σειράς. Μάλιστα, ο Richard Armitage, μετά το ρόλο του στο The Stranger, επιστρέφει και σε αυτή τη σειρά και υποδύεται τον Ray. Τους άλλους δύο κεντρικούς ήρωες θα υποδυθούν ο James Nesbitt και η Cash Jumbo. Εφόσον ήδη γνωρίζουμε ότι σε κάθε σελίδα που γυρίζεις στα βιβλία του Harlan Coben σε βρίσκει και μία έκπληξη, κάτι ανάλογο περιμένουμε να συμβεί και με τα 8 επεισόδια της νέας σειράς.

Διαβάστε επίσης:

Συγγνώμη που δεν θα σας ρωτήσουμε πώς θα φοράμε τις ρίγες

Τα 5 πιο αποτελεσματικά πράγματα για να κάνεις μετά από έναν καυγά ώστε να ηρεμήσεις

Πηγή: Savoir Ville