Το SingularityU Greece Summit προσφέρει 50 εισιτήρια σε νέους

Το SingularityU Greece Summit (19-20 Νοεμβρίου 2018, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών) προσφέρει σε 50 νέους από την Ελλάδα τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με προσωπικότητες παγκόσμιου κύρους που θα περιγράψουν πώς θα διαμορφωθεί ο κόσμος του μέλλοντος.

Με θέμα «New Era, New Mindset» και στόχο τη «χαρτογράφηση» των εξελίξεων και των προκλήσεων που φέρνουν οι πλέον καινοτόμες τεχνολογίες στην κοινωνία και το επιχειρείν, το SingularityU Greece Summit, είναι ένα από τα κορυφαία, σε διεθνές επίπεδο, συνέδρια, παρουσίασης της νέας πραγματικότητας που ήδη διαμορφώνεται από τεχνολογίες αιχμής, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η ρομποτική, η επαυξημένη πραγματικότητα, το block chain, το διαδίκτυο των πραγμάτων, η βιοτεχνολογία κ.α.

Δεκαοκτώ προσωπικότητες διεθνούς κύρους, θα περιγράψουν τα χαρακτηριστικά, τις ιδιότητες, τις δυνατότητες, τα ρίσκα αυτής της νέας πραγματικότητας, αναλύοντας ταυτόχρονα τις νέες στρατηγικές ανάπτυξης που καλούμαστε να υιοθετήσουμε.

Η επιλογή των 50 νέων που θα αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση στο Summit θα γίνει με αξιολόγηση από ειδική επιτροπή. Η προσφορά των εισιτηρίων αφορά νέους ηλικίας 18 ως 35 ετών που ανήκουν στις εξής κατηγορίες: φοιτητές, ερευνητές, καθηγητές, ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων, επιχειρηματίες.
Η πρωτοβουλία υποστηρίζεται από την Deloitte και την Aegean.

Πληροφορίες και φόρμα υποβολής αίτησης ενδιαφέροντος στη διεύθυνση https://www.singularityugreecesummit.org/empowering-tickets/