Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σας καλεί στη θεατρική παράσταση «Βίνσεντ Βαν Γκογκ: το βαλς των δέντρων και του ουρανού»

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στις 20:00, στο θέατρο Γκλόρια για την παράσταση «Βίνσεντ Βαν Γκογκ: το βαλς των δέντρων και του ουρανού», με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

Για κράτηση εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Σε παγκόσμια πρώτη. Οι τελευταίες μέρες ενός από τους σημαντικότερους ζωγράφους όλων των εποχών, του Βίνσεντ Βαν Γκογκ. Μια παράσταση βασισμένη στο βιβλίο του Jean-Michel Guenassia για τον μυστηριώδη θάνατο του μεγάλου καλλιτέχνη μέσα από τον έρωτα μιας γυναίκας που τόλμησε να δει τον ήλιο χωρίς να τυφλωθεί. Καλοκαίρι 1890. Ο Βίνσεντ Βαν Γκογκ φτάνει σε ένα απομονωμένο χωριό με εκπληκτική θέα και ιδιαίτερους ανθρώπους. Μέσα σε σαράντα μέρες θα ζωγραφίσει εβδομήντα από τους κορυφαίους πίνακές του, αριστουργήματα που θα αλλάξουν την πορεία της ζωγραφικής, της τέχνης, της φιλοσοφίας και της λογοτεχνίας. Η Μαργκερίτ Γκασέ, η κόρη του περίφημου θεράποντα ιατρού του Βαν Γκογκ, είναι μια νέα κοπέλα που ασφυκτιά στα στενά πλαίσια τα επιβεβλημένα στις γυναίκες και τους καλλιτέχνες από την ορθολογική κοινωνία. Η Μαργκερίτ θα είναι ο τελευταίος έρωτας της ζωής του Βαν Γκογκ. Η συνεύρεση τους θα χαράξει τις ζωές και των δύο ανεξίτηλα για πάντα.
Οι πίνακες του Βαν Γκογκ που δημοπρατούνται για εκατομμύρια και εκθέτονται στα μεγαλύτερα μουσεία παγκοσμίως είναι πράγματι όλοι αυθεντικοί; Και το πιο σημαντικό ίσως, η αλήθεια για τον θάνατο του Βαν Γκογκ είναι όντως αυτή που γνωρίζουμε;

Μετάφραση: Ειρήνη Αποστολάκη
Θεατρική Απόδοση: Ελένη Ερήμου, Κώστας Παπαπέτρου
Σκηνοθεσία: Μ. Σέιμπελ
Ερμηνεύουν: Ελένη Ερήμου, Δημήτρης Καλαντζής, Αντώνης Ραμπαούνης, Ελένη Δαφνή, Γιάννης Μπόγρης.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».