Το «μπράβο» του Έλτον Τζον σε Χάρι - Μέγκαν για τις μηνύσεις σε ταμπλόιντ

Στο πλευρό του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ τάχθηκε ο Έλτον Τζον, για την απόφασή τους να κινηθούν νομικά κατά βρετανικών ταμπλόιντ μέσων ενημέρωσης.

«Αναστατώθηκαν πολύ που χακαρίστηκαν τα τηλέφωνά τους», δήλωσε στο NPR ο 72χρονος μουσικός, που είχε τραγουδήσει και στο γάμο του πριγκιπικού ζεύγους.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, o Έλτον Τζον είπε ότι παρότρυνε τον Χάρι και τη Μέγκαν να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες ενώ παράλληλα τους προειδοποίησε ότι «σε κάποιους δεν θα αρέσει» και θα υπάρξουν συνέπειες.

«Πάντα στη ζωή μου αγωνιζόμουν με τον Τύπο κατά της αδικίας», πρόσθεσε ο Έλτον Τζον. Διευκρίνισε πως του αρέσουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα θεωρεί απαραίτητα «αλλά κάποιες φορές ξεπερνούν τα όριά τους».

«Δεν είναι αποδεκτό να χακάρεις τηλέφωνα. Εάν το τηλέφωνό σου έχει χακαριστεί, πρέπει να αναλάβεις δράση, καθώς δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο Τύπος. Έτσι πρέπει να τους πω “μπράβο”», πρόσθεσε ο Έλτον Τζον.

Ο Χάρι και η Μέγκαν κινήθηκαν νομικά κατά της Mail επειδή δημοσιοποίησε ένα ιδιωτικό γράμμα της Δούκισσας του Σάσεξ στον πατέρα της αλλά και κατά των ιδιοκτητών της Sun και της Daily Mirror, για τηλεφωνική παρακολούθηση.

Εκτός από τον Έλτον Τζον στο πλευρό του ζεύγους τάχθηκε η ιδιαίτερα δημοφιλής Αμερικανίδα παρουσιάστρια Έλεν ΝτεΤζένερις.

Πηγή: skai.gr