Το μήλο σχεδόν κάτω από τη μηλιά: Η κόρη του Σπίλμπεργκ σε ταινίες (πορνό)

Με  τις ταινίες θα ασχοληθεί η υιοθετημένη κόρη του σπουδαίου σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ. Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα έλεγε κανείς, με ειδοποιό διαφορά όμως ότι η Μικαέλα Σπίλμπεργκ ανακοίνωσε επίσημα θα παίζει σε ταινίες… πορνό. Πρόσθεσε πάντως ότι οι γονείς της δεν έφεραν αντιρρήσεις στην επαγγελματική της επιλογή. 

Προσώρας η 23χρονη σκηνοθετεί η ίδια τις ταινίες που πρωταγωνιστεί (το μήλο που λέγαμε) χωρίς παρτενέρ. H θετή κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ μάλιστα έχει επιλέξει το ψευδώνυμο Sugar Star για την πορνό της καριέρα και θα αναρτά τα βίντεό της στο PornHub, όταν εγκριθεί η άδειά της ως sex worker. Eπιπλέον, θα εργαστεί και ως στρίπερ, μόλις εγκριθεί η σχετική αίτησή της.


Η νεαρή αποκάλεσε σε συνέντευξή της στη βρετανική ταμπλόιντ Sun ότι είχε πέσει θύμα βιασμού όταν ήταν μικρή και είχε μπλέξει στα δίχτυα του αλκοολισμού και της ανορεξίας.
Όταν ερωτήθηκε πότε ενημέρωσε τους γονείς της για την ενασχόλησή της με το πορνό, απάντησε ότι τους το είπε μέσω FaceTime πριν λίγες ημέρες και ότι δεν φάνηκαν δυσαρεστημένοι.

Περιγράφοντας τον εαυτό της ως ένα «σεξουαλικό πλάσμα», είπε στη Sun: «Έχω πραγματικά κουραστεί να μην μπορώ να εκμεταλλευτώ το σώμα μου και ειλικρινά, έχω πραγματικά κουραστεί να μού λένε να μισώ το σώμα μου». Η Μικαέλα, ένα από τα επτά παιδιά του Σπίλμπεργκ, δήλωσε επίσης ότι δεν θέλει να εξαρτάται οικονομικά από τους γονείς της αλλά να είναι ανεξάρτητη. «Έχω κουραστεί να δουλεύω κάθε μέρα με τρόπο που δεν ικανοποιούσε την ψυχή μου» πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι και η κόρη ενός διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ παίζει σε ταινίες πορνό, ωστόσο χωρίς την έγκριση του πατέρα της που την αποκλήρωσε. Πρόκειται για τον Λόρενς Φίσμπερν (του Matrix) και την 28χρονη κόρη του Μοντάνα...
 

Πηγή: skai.gr