Το «Κάτι Ξαναψήνεται» ταξιδεύει στη Βόρεια Ελλάδα (pic+vid)

Το Κάτι Ξαναψήνεται στον ΣΚΑΙ ετοιμάζει βαλίτσες και ταξιδεύει στη Βόρεια Ελλάδα για να συναντήσει 5 ακόμα υποψήφιους.

Μαζί μας αυτή την εβδομάδα θα είναι, η Μαρία η blogger, τη Νατάσα η vlogger, η Όλγα,  μια ερωτευμένη νοσηλεύτρια, ο Γιάννης ο “χαλαρός”, που θέλει να γίνει σεφ και ο Σελίμ από την Κωνσταντινούπολη που έχει βάλει στόχο να βγει νικητής και θα κάνει τα πάντα για αυτό!

Τη Δευτέρα 18/10 πρωταγωνίστρια στην κουζίνα είναι η Μαρία από τη Σουρωτή. Η blogger μαγειρικής, παίζει τις συνταγές στα δάχτυλά της. Ετοιμάζει ένα παραδοσιακό μενού για να κλέψει τις εντυπώσεις, αλλά χωρίς να υπολογίζει τον ξενοδόχο… Σελίμ. Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται απότομα!

Την Τρίτη 19/10 σειρά έχει η Νάουσα Ημαθίας με την όμορφη Σμαράγδα. Τελειομανής με τη μαγειρική και φανατική του στυλ ετοιμάζει ένα γεύμα αξέχαστο για τους καλεσμένους αλλά ταυτόχρονα πυροδοτεί τη ζήλεια των αντιπάλων της. Πρωταγωνιστής της βραδιάς είναι ο Σελίμ που αφήνει σαφείς αιχμές για τους συμπαίκτες του, κάτι που διαταράσσει το κλίμα της παρέας.  

Τετάρτη 20/10 είναι η σειρά της Όλγας. Η μία ατυχία διαδέχεται την άλλη στην κουζίνα και ο Σελίμ δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο. Ένα λάθος στο κυρίως πιάτο δίνει το σύνθημα για μια νέα κόντρα που ξεσπά.    

Ο Γιάννης ο “χαλαρός”, παίρνει τα ηνία την Πέμπτη 21/10 με πιάτα που μοιάζουν να έχουν βγει από ακριβό εστιατόριο. Νιώθει σίγουρος για τη νίκη, αλλά οι καλεσμένοι του έχουν αντίθετη άποψη. 

Η εβδομάδα κλείνει την Παρασκευή 22/10 με τον Σελίμ. Το μενού που ετοιμάζει, έχει τη σφραγίδα της Πόλης και δε θα μπορούσε να μην το συνοδέψει με πολύ τραγούδι και άφθονο τσιφτετέλι. Θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους του;


«ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθημερινά στις 17:05 στον ΣΚΑΪ.

Instagram / Facebook /Twitter

Πηγή: skai.gr