To HAPPY TRAVELLER στην Κεφαλονιά Μέρος Β’ (vid+pics)

Το Happy Traveller, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα συνεχίζουν το ταξίδι τους στην όμορφη Κεφαλονιά. Για το έκτο, σε έκταση, νησί της Ελλάδας, ένα επεισόδιο δεν είναι αρκετό, γι’ αυτό και οι ταξιδιώτες μας αφιερώνουν ακόμη ένα το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου. 

Σ’ αυτό το επεισόδιο, επισκέπτονται το Ληξούρι και τη σεληνιακή παραλία Ξι. Επόμενη στάση, η Κουνόπετρα και στη συνέχεια φτάνουν μέχρι την παραλία Βάτσα, το χωριό Χαβριάτα και την ξακουστή μονή Κηπουραίων.

Όσον αφορά στις παραλίες του νησιού, δεν μπορούν να παραλείψουν τις παραλίες Πετανοί και Πλατιά Άμμος. Με την επίσκεψή τους στον οικισμό Αγία Ευφημία, τη Σκάλα και τον Πόρο αφουγκράζονται ακόμη περισσότερο τις παραδόσεις του νησιού. Στη γύρω περιοχή, βλέπουν και τη Λίμνη Άβυθο που είναι και η μοναδική σε όλο το νησί. Σειρά έχει η γραφική Άσσος με τα πολύχρωμα σπίτια και το εμβληματικό της κάστρο που ενδείκνυται για πεζοπορία στη φύση.

Η μαγεία στην Κεφαλονιά συνεχίζεται αφού το ζευγάρι επισκέπτεται το εντυπωσιακό λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και το σπήλαιο Δρογκαράτη. Μια βόλτα στη Σάμη και την πασίγνωστη παραλία Αντίσαμο κλείνουν μοναδικά ένα επεισόδιο γεμάτο ομορφιές σε ένα από τα ωραιότερα νησιά του Ιονίου και ολόκληρης της Ελλάδας.


HAPPY TRAVELLER στην Κεφαλονιά: Το Β’ Μέρος, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 17.40, στον ΣΚΑΪ

Happy Traveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!

Δείτε το trailer

Πηγή: skai.gr