Το ‘Good on Paper’ της Iliza Shlesinger είναι βασισμένο σε μία δική της αληθινή ιστορία

Σίγουρα έχεις ήδη δει ότι η ταινία Good on Paper μπήκε αμέσως στο top10 της εβδομάδας στο Netflix. Αυτό που δεν ήξερες είναι ότι η ιστορία που αφηγείται βασίζεται σε μία αληθινή περιπέτεια της δημιουργού και πρωταγωνίστριας Iliza Shlesinger.

Στο Good on Paper, ο Mr. Perfect είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός

Η ταινία ακολουθεί την Andrea, μία κωμικό που διανύει την δεκαετία των 30 χωρίς να έχει καταφέρει όσα ιδανικά θα ήθελε. Ξαφνικά, η ζωή της αλλάζει προς το καλύτερο όταν γνωρίζει τυχαία τον Dennis. Εκείνος φαίνεται να είναι ο “τέλειος” άντρας. Απόφοιτος του Yale, με σπίτι στο Beverly Hills και ακριβοπληρωμένη δουλειά. Η κολλητή φίλη της Andrea, όμως, η Margot φαίνεται να είναι περισσότερο δύσπιστη. Όταν κάτι αρχίζει να μην τους κολλάει για τον κύριο Τέλειο, αποφασίζουν τελικά να τον ξεσκεπάσουν. Τελικά, όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευνοϊκά για εκείνες.

Spoiler Alert: Ο Dennis φυσικά και δεν είναι τόσο τέλειος

Η όλη ιστορία βασίζεται σε έναν πρώην της Shlesinger, που της είχε “πουλήσει” ακριβώς τα ίδια ψέματα. Σε συνέντευξη της η ίδια ανέφερε ότι τα 2/3 της ταινίας βασίζονται στην πραγματική της ιστορία. Εκείνος ο πρώην επίσης της είχε πει ότι αποφοίτησε από το Yale, ότι έχει μία πολύ καλή δουλειά, πολλά χρήματα και σπίτι στο Beverly Hills. Της είχε πει επίσης ότι η μητέρα του έχει καρκίνο.

Εκείνη άρχισε να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά μετά τους 3 μήνες που έβγαινε μαζί της. Εκείνος ξαφνικά δεν μπορούσε να πληρώσει για ένα πάρτι που διοργάνωσε για την ίδια. Όταν άρχισε να έχει υποψίες, η μαμά της είχε πάρει ήδη τηλέφωνο στη γραμματεία του Yale κι έμαθε ότι δεν υπάρχει απόφοιτος με αυτό το όνομα. Αργότερα έμαθαν ότι ο συγκεκριμένος είχε χρέος ύψους 600,000 δολαρίων και ότι η μαμά του προφανώς δεν είχε καρκίνο. Η Shlesinger του είπε ότι ξέρει όλη την αλήθεια στέλνοντας του ένα μήνυμα κι εκείνος τελικά παραδέχτηκε τα πάντα. Το τελευταίο πράγμα που έμαθε αργότερα για εκείνον ήταν ότι τελικά παντρεύεται.

Το Good on Paper είναι η ταινία που συνδυάζει το είδος του rom-com με το “ελαφρύ” θρίλερ. Έτσι, γίνεται η ιδανική ταινία που θα δεις με την παρέα για να γελάσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε ακόμα:

Tο make up tip από το show του Dior που υπόσχεται εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Γιατί έχουμε περισσότερη ερωτική διάθεση το καλοκαίρι;

Πηγή: savoir ville