Το άγνωστο μέχρι τώρα, ταλέντο της Μέγκαν

H δούκισσα του Sussex, επισκέφθηκε μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, την φιλανθρωπική οργάνωση του Homeboy Industries, την περασμένη εβδομάδα.  Σε αυτή την «αθόρυβή» λοιπόν επίσκεψή τους, η Meghan Markle δεν έκανε μόνο επίδειξη των μαγειρικών της ικανοτήτων αλλά και ενός άλλου ταλέντου που κανείς δεν γνώριζε πιο μέχρι τώρα 

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδρυτής της Homeboy Industries, πατέρας Greg Boyle, αποκάλυψε το ταλέντο της εφόσον την άκουσε να μιλάει… άπταιστα ισπανικά. «Ξεκίνησε με μιας να μιλάει ισπανικά σε μία νέα γυναίκα, γεγονός που ήταν αποκάλυψη – και ήταν πολύ καλό», ανέφερε ο ίδιος στα MME. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Meghan ήρθε σε επαφή με την ισπανική γλώσσα κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιριού, όπου έκανε την πρακτική των πανεπιστημιακών της σπουδών στο Buenos Aires. 

Στο μεταξύ… να σημειώσουμε ότι η Meghan εντυπωσίασε ξανά το κοινό με την ικανότητά της να μιλάει ξένες γλώσσες, εφόσον τον περασμένο Φεβρουάριο του 2019, ενόσω βρίσκονταν σε περιοδεία στο Μαρόκο μαζί με τον πρίγκιπα Harry, είχε εντυπωσιάσει δύο κορίτσια με το πόσο καλά γαλλικά γνώριζε.Η ίδια βέβαια είχε απολογηθεί σε αυτά, για το «σχολικού επιπέδου» γαλλικά της, συμπεραίνοντας πως... η Meghan Markle, εκτός του ότι είναι πολυτάλαντη, είναι ταυτόχρονα και μετριόφρον. 

 

Πηγή: Must