Τι τρέχει με την υγεία της Μαντόνα; - Ακυρώνει τις συναυλίες τη μία μετά την άλλη

Ανησυχία προκαλεί η κατάσταση της υγείας της Μαντόνα, καθώς η «βασίλισσα της ποπ» συνεχίζει να ακυρώνει τις προγραμματισμένες συναυλίες της περιοδείας «Madame X Tour». 

Αυτή τη φορά η Μαντόνα ακύρωσε την αποψινή (27/01), πρώτη συναυλία από μια σειρά 15 live που πρόκειται να κάνει στο στο London Palladium στο Λονδίνο. Στην ανακοίνωσή της η σταρ της ποπ ανέφερε: «Λυπάμαι βαθύτατα που αναγκάζομαι να ακυρώσω τη συναυλία της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου στο Λονδίνο», εξηγώντας ότι πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες των γιατρών της και να ξεκουραστεί για λίγες μέρες.

«Όπως γνωρίζετε έχω τραυματισμούς που με έχουν ταλαιπωρήσει από την αρχή της περιοδείας αλλά πρέπει πάντα να ακούω το σώμα μου και να βάζω την υγεία μου πρώτα από όλα. Το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να απογοητεύω τους φαν μου ή να θέσω υπό αμφισβήτηση τη φήμη της παράστασης μου. Θα συνεχίσω όσο μπορώ».

Η Μαντόνα έσπευσε επίσης να καθησυχάσει τους θαυμαστές που είχαν προμηθευτεί το εισιτήριό τους, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα γίνει επιστροφή των χρημάτων τους. Και κατέληξε λέγοντας «λυπάμαι βαθύτητα που απογοήτευσα μερικούς. Να ξέρετε ότι με πληγώνει περισσότερο από όσο φαντάζεστε το γεγονός ότι πρέπει να ακυρώνω κάποιο από τα σόου. Σας ευχαριστώ ξανά για την κατανόηση».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συναυλία που της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί.

Όμως, από την έναρξη της περιοδείας «Madame X Tour» τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα, έχουν ακυρωθεί συνολικά 10 συναυλίες. 

Αν και η πασίγνωστη τραγουδίστρια δεν έχει αποκαλύψει τη φύση του τραυματισμού, τον περασμένο Νοέμβριο είπε στο κοινό της συναυλίας στο Σαν Φρανσίσκο ότι υπέφερε από πρόβλημα στο γόνατο. Επίσης, σε αναρτήσεις της στο Instagram την έχουμε δει με δεμένο γονάτο, να κάνει μετάγγιση αίματος με όζον, να κάνει μπάνιο σε μια μπανιέρα γεμάτη με παγάκια ή να περπατά με τη βοήθεια μπαστουνιού.

Πηγή: CNN