Τι θα δείτε σήμερα στις 8 ΛΕΞΕΙΣ (vid)

Καταιγιστικές εξελίξεις στις 8 ΛΕΞΕΙΣ.

Μη χάσετε απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ το νέο διπλό επεισόδιο από τον 2ο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς 8 Λέξεις.

Ο Αιμίλιος ετοιμάζεται να ζητήσει διαζύγιο, όμως «παγώνει» όταν ακούει τα νέα της Μάγδας. Ο Φρίξος ανακαλύπτει τους κλέφτες των κοσμημάτων της Νόνας.

Δείτε πρώτοι το βίντεο:

Τρίτη 5 Ιανουαρίου

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 141

Η Έλλη ξεσπαθώνει κατά του Φρίξου που παρερμήνευσε τα λόγια της και την χαστούκισε, ενώ εκείνος προσπαθεί να απολογηθεί. Για ακόμη μια φορά, ο καυγάς καταλήγει σε χωρισμό, ενώ Σπύρος κι Ιφιγένεια προσπαθούν να εξομαλύνουν την κατάσταση. Ο Οδυσσέας αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του καθώς τα συμπτώματα επιμένουν κι αποφασίζει να πάει στην Αθήνα μια ώρα αρχύτερα, προκειμένου να κάνει εξειδικευμένες οφθαλμολογικές εξετάσεις. Η ζήλια του Μιχαήλ αναγκάζει τη Βικτώρια να του τα πει έξω από τα δόντια. Ο Σίμος παλεύει να ξανακερδίσει τη Σμαράγδα, αλλά αυτή είναι ανένδοτη. Η υπόθεση του Μάρκου μπαίνει στο αρχείο, αλλά ο Έκτορας αρνείται να τον βοηθήσει με τις μηνύσεις για συκοφαντία που σκέφτεται να κάνει. Ο Αιμίλιος ξεχνάει την επέτειο γάμου του και περνάει μια ακόμα ερωτική νύχτα με την Ελισάβετ, ενώ η Μάγδα τον περιμένει στο σπίτι. Ο Φρίξος εντοπίζει έναν από τους ληστές που τους άρπαξαν τα κοσμήματα. 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 142

Ο Φρίξος, μέσω της παρακολούθησης του γκαρσονιού του, καταφέρνει να εντοπίσει τον έναν από τους άντρες που τους έκλεψαν τα κοσμήματα και στη συνέχεια την υπόθεση αναλαμβάνει η αστυνομία που προχωράει σε συλλήψεις και τα κοσμήματα έρχονται πάλι στα χέρια τους. Ο Οδυσσέας, απογοητευμένος και τρομαγμένος με την κατάσταση των ματιών του, φεύγει για Αθήνα, προκειμένου να επισκεφτεί για δεύτερη φορά τον οφθαλμίατρο. Η Βικτώρια και ο Μιχαήλ, παραμένουν τσακωμένοι και πλέον δεν μιλάνε ούτε στο τηλέφωνο, αφού κανένας από τους δυο δεν υποχωρεί. Ο Φρίξος, με μεγάλη προσπάθεια καταφέρνει να πείσει την Έλλη ότι το χαστούκι που της έδωσε θα είναι το πρώτο και το τελευταίο, καθώς δεν είχε καταλάβει το πνεύμα της παραίνεσής της να την χαστουκίσουν αν καβαλήσει το καλάμι. Τελικά, η Έλλη τον συγχωρεί και το ζευγάρι είναι και πάλι ευτυχισμένο. Η Κατερίνα δέχεται ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τη Βίκυ που της ζητάει να τη δει. Ο Αιμίλιος έχει αποφασίσει να ζητήσει από τη Μάγδα να χωρίσουν, όταν μια απρόσμενη ανακοίνωση από μέρους της, του κόβει τη φόρα.

Πηγή: skai.gr