The Voice of Greece: Συνεχίζονται τα Knockouts με… steal! (pics+vid)

Τα knockouts συνεχίζονται αυτή την Κυριακή στο The Voice of Greece με το τρίτο επεισόδιο της φάσης στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Οι coaches έχουν πάντα στο πλευρό τους σημαντικούς καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάζονται και εμφανίζονται σε μοναδικά ντουέτα.

Στο τρίτο επεισόδιο των knockouts η Έλενα Παπαρίζου ανεβαίνει στη σκηνή μαζί με την Τάμτα σε ένα απολαυστικό ντουέτο. 

Μέχρι στιγμής από τα πρώτα δύο επεισόδια οι ομάδες των coaches έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχοντας στο πλάι της τον Γιάννη Ζουγανέλη έχει μέχρι στιγμής στην ομάδα της τους: Αθηνά Βέρμη, Αντιγόνη Ζωγραφάκη (steal), Νίκος Παπουτσής, Βαγγέλης Καραμπάσης, Σπύρος Βραχλιώτης, Χάρης Χαλαμούτης (steal).

Ο Πάνος Μουζουράκης με τις πολύτιμες συμβουλές του Δημήτρη Σταρόβα έχει έως τώρα στην ομάδα του τους: Γρηγόρη Ματσούρη, Κωνσταντίνο Κρομμύδα, Λία Μίχου, Μαρία Νεανίδου (steal), Νίκος Νταλάκας.

Η Έλενα Παπαρίζου έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την Τάμτα και μέχρι στιγμής έχει στην ομάδα της τους: Αλεξάνδρα Σιετή, Έλενα Συμεωνίδου, Έλενα Τσιγάρα (steal), Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Νίκος Νικολαΐδης, Σταύρος Πηλιχός. 

Ο Σάκης Ρουβάς με τον Στέλιο Ρόκκο στο πλευρό του έχει μέχρι στιγμής στην ομάδα του τους: Javier Silva Escola, Ελιόνα Σαχπαζίδου, Ευγενία Λιακοπούλου, Κέλλυ Μιχαηλίδου, Κωνσταντίνα Κούτρα, Νικολέτα Ρουμελιώτη (steal). 

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται με τον δικό του μοναδικό τρόπο τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή του The Voice of Greece ενώ το κλίμα από τα παρασκήνια μας μεταφέρει η Λάουρα Νάργες.

   
Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού αυτή την Κυριακή στις  21.00 στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το τρέιλερ 

#TheVoiceGR

FB    https://www.facebook.com/TheVoiceofGreece/

TW   https://twitter.com/TheVoiceofGreece/

IN    https://www.instagram.com/TheVoiceofGreece/

Ιστοσελίδα: http://thevoice.skai.gr/

Πηγή: skai.gr