THE VOICE OF GREECE: Oι 4 κορυφαίοι καλλιτέχνες που θα σταθούν στο πλευρό των coaches (pic+vid)

Οι δυνατές στιγμές συνεχίζονται στο The Voice of Greece και αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο των Blind Auditions ενώ την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ θα περάσουμε στη φάση των knockouts.

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς θα αυτούς που θα συμπληρώσουν τις τελευταίες θέσεις στις ομάδες τους. Οι καρέκλες γυρνούν πολύ δύσκολα όταν όμως γυρνούν η μάχη για τη διεκδίκηση είναι άκρως ενδιαφέρουσα! 

Μία διαγωνιζόμενη με καταγωγή από την Κίνα επιστρέφει στη σκηνή του The Voice of Greece τρία χρόνια μετά την πρώτη της προσπάθεια και αυτή τη φορά τα καταφέρνει! Ποιος coach την είχε συμβουλέψει την πρώτη φορά να μελετήσει και να… ξανάρθει; 

Οι blind auditions ολοκληρώνονται με τον πιο «τρελό» τρόπο και με έναν διαγωνιζόμενο που καταφέρνει να ξεσηκώσει τους coaches αλλά και να κάνει ντουέτο επί σκηνής με κάποιους από αυτούς! 

ΤΑ KNOCKOUTS

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου τέσσερις σημαντικοί καλλιτέχνες έρχονται για να σταθούν στο πλευρό των coaches και να τους προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους στη φάση των knockouts.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επιστρέφει στο The Voice of Greece για να μοιραστεί την εμπειρία της και να ενώσει τις δυνάμεις της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Επιστροφή στον τόπο του… εγκλήματος και για τον Κωστή Μαραβέγια ο οποίος συναντά τον καλό του φίλο Πάνο Μουζουράκη δίνοντάς του όλες τις απαραίτητες συμβουλές που μπορούν να τον αναδείξουν νικητή! Τον ερμηνευτή, δημιουργό και παντοτινά ροκ καλλιτέχνη Χρήστο Δάντη υποδέχεται η Έλενα Παπαρίζου για να ενώσουν τις γνώσεις αλλά και την αγάπη τους για τη μουσική. Μία ξεχωριστή καλλιτέχνιδα της νέας γενιάς, η Μαρίνα Σάττι θα βρεθεί στο πλευρό του Σάκη Ρουβά για να μοιραστεί μαζί του τη δική της ξεχωριστή ματιά και τις εύστοχες παρατηρήσεις της. Οι coaches και οι καλεσμένοι τους θα συνεργάζονται σε όλες τις πρόβες, θα εμφανιστούν σε μοναδικά ντουέτα και μαζί θα πάρουν όλες τις κρίσιμες αποφάσεις.

Στο πρώτο επεισόδιο των Knockouts θα απολαύσουμε ένα μοναδικό ντουέτο ανάμεσα στον Σάκη Ρουβά και στη Μαρίνα Σάττι. Ο coach του The Voice of Greece με την guest coach του θα ερμηνεύσουν ένα ξεχωριστό medley με αγαπημένα τραγούδια τα οποία προέρχονται κυρίως από την προσωπική τους δισκογραφία. 

Στη φάση των knockouts κάθε coach έχει επιλέξει συνολικά 36 καλλιτέχνες τους οποίους θα δούμε να ανεβαίνουν στη σκηνή σε τριάδες. Μόνο ένας όμως από κάθε τριάδα θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, εκτός κι αν ένας άλλος coach κάνει χρήση του steal και τον «κλέψει» για τη δική του ομάδα. Κάθε coach έχει δύο steal στη διάθεσή του.

Τα Knockouts ξεκινούν και ο  Γιώργος Λιανός υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή του The Voice of Greece με το δικό του ξεχωριστό τρόπο ενώ η Βάλια Χατζηθεοδώρου θα μας μεταφέρει το κλίμα από τα παρασκήνια!

#TheVoiceGR 
FB    https://www.facebook.com/TheVoiceofGreece/
TW   https://twitter.com/TheVoiceofGR
IN    https://www.instagram.com/TheVoiceofGreece/

Πηγή: skai.gr