Κλείσιμο

The Voice of Greece: Ο μεγάλος τελικός απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ (pics)

Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο του κοινού βρέθηκε για μία ακόμα φορά το The Voice of Greece με ποσοστό 17,3%. Ύστερα από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό κατά τη διάρκεια του οποίου το τηλεοπτικό κοινό έδωσε την πρόκριση σε 8 διαγωνιζόμενους και παρακολούθησαν 2.726.164 τηλεθεατές έστω και για 1΄, ολοκληρώνεται απόψε το The Voice of Greece με ένα live τελικό γεμάτο μουσική και εκπλήξεις! 

Από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού προκρίθηκε ο Δημήτρης Κανάκης.  

Ο Πάνος Μουζουράκης στον τελικό συμμετέχει με την Ηλιάνα Αλεξάνδρου και την Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου. 

Η ομάδα της Έλενας Παπαρίζου απαρτίζεται από τους Ελένη Ολυμπίου, Γιώργο Γλυκοκόκκαλο και Γιώργο Πάττα.

Ο Σάκης Ρουβάς έχει στην ομάδα του τους Άννα Αργυρού και Ανδρέα Μηλιώτη.

Ο Γιώργος Λιανός θα υποδεχτεί τους 8 φιναλίστ στη σκηνή του The Voice of Greece για την πρώτη τους ερμηνεία και σταδιακά θα περάσουμε στους 4 και στους 2 διαγωνιζόμενους προτού ανακοινωθεί το όνομα του μεγάλου νικητή που θα κερδίσει ένα χρυσό συμβόλαιο με την Minos EMI, a Universal Music Company. 

Στη σκηνή του The Voice of Greece θα ανέβουν όμως και οι coaches! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με τον Σάκη Ρουβά θα προσφέρουν ένα μοναδικό performance ερμηνεύοντας τα: «Τι να το κάνω» (Στίχοι/μουσική: Λευτέρης Κιντάτος), «Μία ζωή μαζί» (Στίχοι: Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Μουσική: Desmond Child), «Μάλλον κάτι ξέρω» (Στίχοι: Θάνος Παπανικολάου, Μουσική: Βασίλης Γαβριηλίδης), «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου» (στίχοι/μουσική: Γιώργος Θεοφάνους), «Παιδί γενναίο» (Στίχοι: Γιάννης Δόξας, μουσική: Γιώργος Θεοφάνους), «Όσο έχω εσένα» (Στίχοι/μουσική: Στέλιος Ρόκκος), «Τελικά» (Στίχοι/μουσική: Κωνσταντίνος Αργυρός, Μάριος Ψιμόπουλος, OGE, Rack, Φίλιππος Κούρκουλος), «Έλα μου» (Στίχοι/μουσική: Νίκος Καρβέλας).

Ο Πάνος Μουζουράκης σε μία ανατρεπτική μουσική συνάντηση με την Έλενα Παπαρίζου θα ερμηνεύσουν τα: «Papa was a rollin’ stone», «Roadhouse blues» και «Proud Mary». 

Απόψε στο The Voice of Greece επιστρέφει και η Joanne, η  περσινή νικήτρια από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου η οποία θα ερμηνεύσει live την επιτυχία «Twist in my sobriety». 

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου από το social media room θα μας μεταφέρει τον παλμό και τα σχόλια των τηλεθεατών από τα social! 

 
 THE VOICE OF GREECE – LIVE απόψε στις 21.00 ο μεγάλος τελικός!


#TheVoiceGR 
FB    https://www.facebook.com/TheVoiceofGreece/
TW   https://twitter.com/TheVoiceofGR
IN    https://www.instagram.com/TheVoiceofGreece/

 

Πηγή: skai.gr