Ο Ιβάν Σβιτάιλο ήταν μέσα στον… αμφορέα! Για πρώτη φορά οι detectives στη σκηνή του The Masked Singer

Ο Αμφορέας εμφανίστηκε στη σκηνή με το «Καλώς σας βρήκα» και στη συνέχεια πήρε από το χέρι την Αθηνά Οικονομάκου για να ερμηνεύσουν το «The time of my life» σε ένα ρομαντικό ντουέτο.

Μία ανάσα από τον τελικό μας έφερε ο ημιτελικός του THE MASKED SINGER με την αποκάλυψη του Ιβάν Σβιτάιλο πίσω από τη μάσκα του Αμφορέα. Ο χορευτής, χορογράφος και ηθοποιός κατάφερε να μπερδέψει σχεδόν όλους τους Detectives με εξαίρεση την Αθηνά Οικονομάκου η οποία στην πρώτη της πρόβλεψη είχε καταφέρει να βρει την ταυτότητά του!

Στον ημιτελικό ήρθε όμως και η ώρα των Detectives να ανέβουν στη σκηνή σε απολαυστικά ντουέτα με τις Μάσκες. Ο Μινώταυρος αφού έφερε τα «Χριστούγεννα» μέσα στο καλοκαίρι τραγούδησε συντροφιά με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου το «Madame». Ο Μινώταυρος διεκδίκησε το ενδιαφέρον της Detective βάζοντας φωτιά στη σχέση της με τον… Σάκη Ρουβά! Το Παγωτό αφού σαγήνευσε με το «Εγώ», μοιράστηκε τη σκηνή με τον Θοδωρή Μαραντίνη σε μία swing διασκευή της επιτυχίας του «Πού ήσουν χτες».

Ο Αμφορέας εμφανίστηκε στη σκηνή με το «Καλώς σας βρήκα» και στη συνέχεια πήρε από το χέρι την Αθηνά Οικονομάκου για να ερμηνεύσουν το «The time of my life» σε ένα ρομαντικό ντουέτο. Το Μωρό μεγάλωσε αρκετά για να τραγουδήσει το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου» και έκλεισε το χορό των ντουέτων με τον Νίκο Μουτσινά σε μία απολαυστική ερμηνεία του «It’s Raining men».

masked singer

Το guessing συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια του σόου με τις Μάσκες να παίζουν αλήθεια ή ψέμα με τους Detectives. Πόσο βοηθητικά ήταν όμως όσα μοιράστηκαν μαζί μας;

Το Μωρό, το Παγωτό και ο Μινώταυρος προκρίθηκαν στο μεγάλο τελικό που θα προβληθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ. Μέχρι τότε... μαντέψτε!

THE MASKED SINGER
Τα ονόματά τους… επτασφράγιστο μυστικό!

Social media
Facebook / Instagram / Twitter / TikTok
#MaskedSingerGR
Πηγή: skai.gr