Θα έχει ο Τζόνι Ντεπ την ίδια κατάληξη με τον Κέβιν Σπέισι;

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές μέρες, ο Johnny Depp πρόκειται να ασκήσει έφεση, αφότου έχασε τη δίκη για δυσφήμιση σε βάρος της βρετανικής ταμπλόιντ The Sun, η οποία τον είχε περιγράψει ως έναν βίαιο σύζυγο προς την Amber Heard.

Nα θυμίσουμε πως σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, έπειτα από μια δίκη τριών εβδομάδων τον Ιούλιο, κατά τη διάρκεια της οποίας είδαν το φως της δημοσιότητας διόλου κολακευτικές αποκαλύψεις για την ιδιωτική ζωή του 57χρονου ηθοποιού και της πρώην συζύγου του, το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου αποφάνθηκε κατά του Depp, εκτιμώντας πως οι χαρακτηρισμοί της Sun ήταν «ουσιαστικά αληθείς», διότι «η μεγάλη πλειονότητα των φερόμενων επιθέσεων αποδείχθηκε».

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο ίδιος παραιτήθηκε από τα «Φανταστικά Ζώα» - απόφαση που γνωστοποίησε μέσα από μια του ανάρτηση στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε: «Mε αφορμή τα τελευταία γεγονότα θα ήθελα να κάνω την παρακάτω δήλωση. Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μου έδειξαν την υποστήριξή και την πίστη τους. Με ταπείνωσαν και συγκίνησαν τα πολλά μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, κυρίως τις τελευταίες ημέρες. Δεύτερον θα ήθελα να σας πω μου ζητήθηκε από την Warner να παραιτηθώ από τον ρόλο μου ως Γκρίντελβαλντ από τα ‘Φανταστικά Ζώα’ και πως σεβάστηκα και δέχτηκα την απόφασή τους. Τέλος θα ήθελα να πω τα εξής. Αυτή η σουρεαλιστική απόφαση του δικαστηρίου στη Μ. Βρετανία δεν θα αλλάξει την μάχη που δίνω για να πω την αλήθεια και θέλω να επιβεβαιώσω πως σκοπεύω να ασκήσω έφεση. Η αποφασιστικότητά μου παραμένει ισχυρή και σκοπεύω να αποδείξω ότι οι ισχυρισμοί εναντίον μου είναι ψευδείς. Η ζωή και η καριέρα μου δεν θα καθοριστούν από αυτή τη στιγμή στο χρόνο».

Πηγή: Must