Θα έβγαινες με τον Κιάνου Ρίβς; Οnline ραντεβού με τους θαυμαστές του για... καλό σκοπό

Θα έβγαινες με τον Κιάνου Ρίβς; Οnline ραντεβού με τους θαυμαστές του για... καλό σκοπό

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι ονειρεύονται κάποια στιγμή να μας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουμε με κάποιον από τους αγαπημένους μας αστέρες. Αν ο δικός σας αγαπημένος αστέρας είναι ο Keanu Reeves, τότε είστε τυχεροί... μια και ο ηθοποιός προσκαλεί τους θαυμαστές του να κλείσούν ραντεβού μαζί του μέσω Zoom.

Όπως αναφέρει το must, ο ηθοποιός αποφάσισε πρόσφατα να δημοπρατήσει ένα ραντεβού διάρκειας 15 λεπτών με συνομιλητή τον ίδιο μέσω της γνωστής online πλατφόρμας, Zoom. 
Το εγχείρημα αυτό είναι για καλό σκοπό, αφού ο ίδιος θα διαθέσει τα έσοδα από όλη αυτή τη διαδικασία στη φιλανθρωπική οργάνωση Camp Rainbow Gold για να βοηθήσει στην εμψύχωση και ψυχαγωγία των καρκινοπαθών παιδιών.

«Bill & Ted. Speed. The Matrix. John Wick. Τον ξέρεις. Τον αγαπάς. Αυτό είναι πραγματικά ανεκτίμητο και τώρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κλήση Zoom μαζί του από το σπίτι! Ετοίμασε τις ερωτήσεις σου και πέρασε 15 λεπτά με τον ηθοποιό, σκηνοθέτη, παραγωγό και μουσικό Keanu Reeves», γράφει η διαφήμιση για το εγχείρημα του ηθοποιού. 

Να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής η κορυφαία προσφορά ήταν 16,400 δολάρια, αλλά το νούμερο αυξάνεται συνεχώς και η δημοπρασία λήγει στις 22 Ιουνίου.

Πηγή: must