Τέλος ο Τζόνι Ντεπ από το franchise του "Fantastic Beasts" - Τι δήλωσε

Δεν θα συνεχίσει με το franchise ''Fantastic Beasts'' ο Johnny Depp, όπως ανακοινώθηκε τόσο από τον ίδιο όσο και από την Warner Bros. O ηθοποιός υποδύθηκε τον μάγο Gellert Grindelwald στις δύο πρώτες ταινίες της σειράς αλλά πρόκειται να αντικατασταθεί πριν κυκλοφορήσει η τρίτη ταινία στους κινηματογράφους. 

''Θα ήθελα να σας ανακοινώσω πως μου ζητήθηκε από την Warner Bros. να αφήσω τον ρόλο του Grindelwald, και το σεβάστηκα και συμφώνησα'' έγραψε ο ηθοποιός σε ανάρτησή του στο Instagram. 

Η έξοδός του έρχεται μετά την δικαστηκή ήττα του στη διαμάχη με την εφημερίδα ''The Sun'' για ένα άρθρο όπου έγραφαν πως κακοποίησε την Amber Heard. Ο ηθοποιός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σχεδιάζει να ασκήσει έφεση στην απόφαση. Ο ρόλος θα δοθεί σε άλλον ηθοποιό για την τρίτη ταινία, που πρόκειται να κυκλοφορήσει πλέον το καλοκαίρι του 2022.

Το franchise ''Fantastic Beasts'' λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Harry Potter, πολλές δεκαετίες πριν τις ιστορίες που ξέρουμε. Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε το 2016 με το σίκουελ να ακολουθεί το 2018. Από την αρχή, ένα μεγάλο μέρος του κόσμου ζητούσε να αντικατασταθεί ο Depp, λόγω των κατηγοριών για κακοποίηση από την Heard, αλλά η J.K. Rowling (συγγραφέας των βιβλίων) και η Warner Bros. έσπευδαν να τον υπερασπιστούν. 

Δείτε το post του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on

Πηγή: Must