Τάκης Καραγκούνιας στο «Love it»: Πολύ καλός ηθοποιός ο Τάλα-Ο Άρης δεν έχει καμία τιμή

Καλεσμένος στο πλατό του «Love It» βρέθηκε ο πρώην παίκτης του Survivor, Τάκης Καραγκούνιας.

Ο 48χρονος μισθοφόρος μίλησε για όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο αλλά και για τις διαφωνίες με τους συμπαίκτες του που τον οδήγησαν στο περιθώριο.

Σίγουρα όμως η πιο δύσκολη στιγμή για εκείνον ήταν όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του πατέρα του: «Είχα την δυνατότητα να πάρω αεροπλάνο να φύγω, να με περιμένει ταξί να με πάει στην κηδεία του πατέρα μου και την επόμενη μέρα να γυρίσω. Η παραγωγή ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό και την ευχαριστώ», δήλωσε.

Έπειτα αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε από τον Άρη Σοϊλέδη για τον οποίο είπε πως «δεν έχει καμία τιμή» ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει με αιχμηρό τρόπο και τον Γιώργο Ταλάντσεβ: «Παίζω με πολύ καλούς παίκτες, μαζί και με τον Ταλάντσεβ. Ο Ταλάντσεβ δεν είναι αυτός που είναι, δεν είναι ο χαρακτήρας του αυτό που δείχνει, είναι πολύ καλός ηθοποιός», είπε.

Για την σφοδρή κριτική που δέχτηκε λόγω της ατάκας «Δεν είμαι κουλός» απάντησε τα εξής: «Περνάω από τον πάγκο και δεν άκουσα κάτι. Βλέπω τα βλέμματά τους και δεν το πίστευαν, ότι έχω κερδίσει. Τους λέω, “Δεν είμαι κουλός” με την έννοια ότι είμαι εδώ στο παιχνίδι και το εκμεταλλευτήκανε  άμεσα κάποιοι και με ρώτησαν γιατί το είπα αυτό.

Έτσι το είπα για να τους κάνω μπάχαλο. Το αναγνωρίζω σαν λάθος. Ήταν ένα τραγικό λάθος, δεν μπορώ να πω ψέματα, είμαι άνθρωπος όμως», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Και τόνισε για όσα ακολούθησαν: «Με κατηγόρησαν μετά ότι θίγω ευπαθείς ομάδες. Με ξέρουν πολύ καλά εκεί στην πόλη μου στο Αίγιο και ξέρουν ότι βοηθώ ευπαθείς ομάδες και ποιος είναι ο Τάκης. Έκανα ένα τραγικό λάθος, το παραδέχομαι και ζήτησα και συγγνώμη», παραδέχτηκε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Όσο για τον Κ.Εμμανουήλ σχολίασε πως «είναι ο πιο γρήγορος παίκτης όταν βλέπει φαγητό και κάμερα».

Πηγή: skai.gr
TAGS: SurvivorGR