«Τα φιλαράκια»: Mουδιασμένη η σόουμπιζ- Αναβλήθηκε ο νέος κύκλος;

Εκατομμύρια φαν του διαχρονικού σήριαλ περίμεναν πώς και πώς την τηλεοπτική επανασύνδεση των έξι πρωταγωνιστών. Όλα έδειχναν επιτέλους να μπαίνουν σε μια πορεία μέχρι που η πανδημία έγινε η αιατία να αναβληθούν τα γυρίσματα.

Το reunion, που θα λειτουργούσε σαν ειδικό επεισόδιο χωρίς σενάριο, μπροστά από κοινό, θα προβαλλόταν αρχικά με το λανσάρισμα της πλατφόρμας HBO Max τον περασμένο Μάιο αλλά τα γυρίσματα αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού. 

Τα επόμενα πλάνα ήθελαν τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται τέλη Αυγούστου, με σκοπό την κυκλοφορία του επεισοδίου τον Σεπτέμβριο αλλά απ' ό,τι φαίνεται ούτε αυτό είναι εφικτό. Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, κάθε ελπίδα για γυρίσματα τέλος του  καλοκαιριού έχει χαθεί. 

''Τώρα που η Καλιφόρνια έχει εξεληχτεί σε εστία κορωνοϊού τον τελευταίο μήνα, το να γυρίσουμε ένα reunion με τόσο κόσμο δεν μοιάζει να είναι δυνατό πλέον, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον'' γράφει η ιστοσελίδα, συμπληρώνοντας πως δεν έχει προγραμματιστεί νέα ημερομηνία. 

Και όσο εμείς προσπαθούμε να χωνέψουμε ότι δεν θα τους δούμε σύντομα μαζί, ο David Schwimmer τουλάχιστον είχε επιβεβαιώσει πως η επανασύνδεση θα γίνει σίγουρα, όταν είναι ασφαλές. 

''Ελπίζουμε πως θα μπορούμε να το γυρίσουμε τον Αύγουστο αλλά η αλήθεια είναι πως θα το κάνουμε όταν είμαστε όλοι σίγουροι πως είμαστε ασφαλείς. Δεν τίθεται θέμα πως θέλουμε να το κάνουμε, και θα γίνει σίγουρα. Απλά πρέπει να δούμε πότε θα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να γίνει'' είχε πει στο ίδιο Μέσο φέτος.

Αυτή θα ήταν (και θα είναι) η πρώτη φορά που το κοινό θα δει τους εξι πρωταγωνιστές ξανά μαζί μετά το τέλος της σειράς το 2004. 

Πηγή: must