Τα Φιλαράκια η επιστροφή; Τηλεοπτικό reunion ετοιμάζει το HBO

Τα Φιλαράκια η επιστροφή; Το πολυαναμενόμενο και περιζήτητο τηλεοπτικό reunion της θρυλικής σειράς που άφησε το αποτύπωμά της στη γενιά των σημερινών 40άρηδων (και… κάτι) φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά στη νέα υπηρεσία streaming της HBO Max που θα τεθεί σε λειτουργία την άνοιξη! 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Wall Street Journal, που επικαλείται ανθρώπους που γνωρίζουν την υπόθεση, η Warner Bros ολοκληρώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας με τους αγαπημένους ηθοποιούς. 

Αφότου η τηλεοπτική «Ρέιτσελ» Τζένιφερ Άνιστον, υπαινίχθηκε ότι κάτι μπορεί να βρίσκεται «στα σκαριά», οι φήμες έδιναν και έπαιρναν, ειδικά στο Χόλιγουντ. Μιλώντας πέρυσι στο σόου της Έλεν ντε Τζένερις, η Άνιστον είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «θα θέλαμε να υπάρξει κάτι, αλλά δεν ξέρουμε τι είναι αυτό… δουλεύουμε κάτι». Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός εμφανίζεται πάντως και σε σειρά της streaming υπηρεσίας της Apple...

Από την πλευρά του, το εβδομαδιαίο περιοδικό Hollywood Reporter ανέφερε ότι και οι έξι ηθοποιοί των Friends –Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλανκ, Ντέιβιντ Σουίμερ και Μάθιου Πέρι θα υποδυθούν και πάλι τους ρόλους τους, πληροφορία που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται. Το περιοδικό ανέφερε ότι, σύμφωνα με τους όρους που συζητήθηκαν, κάθε ένα από τα έξι μέλη της διανομής θα αμειφθεί με 2,25 εκατ. δολάρια έως 2,5 εκατ. δολάρια.

Η ιστοσελίδα Hollywood Deadline σημείωσε από την πλευρά της ότι τα έξι αστέρια του Χόλιγουντ θα πληρωθούν μεταξύ 3 εκατομμυρίων και  4 εκατομμυρίων δολαρίων για ένα «σπέσιαλ επεισόδιο» με την επανένωση, για το οποίο ακόμη δεν υπάρχει σενάριο.  

Η Warner Bros Television (θυγατρική της AT&T) δήλωσε πάντως στην WSJ ότι δεν υπάρχει συμφωνία, ενώ ένας εκπρόσωπος της WarnerMedia δεν απάντησε σε ερώτηση του Reuters για τα ρεπορτάζ. 

Η HBO Max εξασφάλισε τα δικαιώματα και των  10 σεζόν των Friends για τη streaming υπηρεσία της που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Απρίλιο, ένα «γερό» χαρτί στη σκληρότατη μάχη για την επικράτηση στο streaming. Η θρυλική τηλεοπτική σειρά γνώρισε νέες δόξες το 2018 στο Netflix, όπου ήταν το δεύτερο σόου σε τηλεθέαση, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen. 

Ας ελπίζουμε ότι «όπου καπνός υπάρχει και φωτιά». Εξάλλου είναι «πολλά τα λεφτά». Αν και κάποιοι θα έλεγαν ότι τα reunion πολλές φορές αποδεικνύονται ωχρές απομιμήσεις του ένδοξου παρελθόντος… 

Πηγή: skai.gr