Τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου θέλουν DOT στον ΣΚΑΪ

Τα απογεύματα του Σαββάτου και της Κυριακής θέλουν καλή παρέα, ενδιαφέροντα πρόσωπα, νόστιμες συνταγές, συμβουλές ζωής, αέρα ανανέωσης.


Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει για πρώτη φορά για το διαζύγιό του με τη Βάσω Λασκαράκη και τη σχέση που έχει σήμερα με την κόρη του.

Στη συνέχεια, μιλάει για την Κατερίνα Γερονικολού και εξηγεί γιατί δεν έχει κανέναν λόγο να κρύψει τη σχέση τους.


Ακόμη, ο Δημήτρης Σταρόβας δίνει με χιούμορ απρόβλεπτες τζάμπα συμβουλές ζωής και η Ελένη Βαΐτσου περιγράφει όλα αυτά που την κάνουν ευτυχισμένη. Ο Γιάννης Αποστολάκης και η Μαρίνα Χρονά ετοιμάζουν καταΐφι με κρέμα γιαουρτιού.

Τέλος, οι συνεργάτες της εκπομπής μάς δίνουν ιδέες για να ανανεώσουμε την κρεβατοκάμαρά μας και μας παρουσιάζουν τα fashion trends για τις φετινές γιορτές.

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, η Τζόυς Ευείδη κάθεται στον καναπέ του dot. με αυτοσαρκαστική διάθεση. Μιλάει για τη σχέση της με τους άντρες, τον πρώην σύντροφό της και τα ραντεβού που έχει βγει μέσω Facebook.

Ακόμη, η Μαρίζα Ρίζου, σε μια χιουμοριστική συνέντευξη, μιμείται την Καλομοίρα. Η life coach Μάρεα Λαουτάρη εξηγεί τι πρέπει να κάνεις για να περιορίσεις τους καυγάδες στη σχέση σου.

Ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει γιαουρτλού κοτόπουλο και η Μαρίνα Χρονά τρουφάκια χωρίς ζάχαρη.

Τέλος, ο Παναγιώτης Βασιλάκος μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε μόνοι μας έναν χριστουγεννιάτικο ξύλινο τάρανδο, ενώ οι άντρες μάς λένε τι πιστεύουν για τα γυναικεία ungly shoes.


Παρουσίαση: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος
Αρχισυνταξία: Θάλεια Γιαννακοπούλου, Τάσος Μπιμπισίδης
Διεύθυνση Παραγωγής: Νάσος Γαλακτερός
Οργάνωση Παραγωγής: Αντιγόνη Αναστοπούλου
Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου

Σαββατοκύριακο σημαίνει DOT.
Dream it. Do it!


Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17.20 στον ΣΚΑΪ

Πηγή: skai.gr