Τα 10 τραγούδια που θα ακούς παντού αυτό το καλοκαίρι (vid)

Παλιότερα μιλούσαμε με σιγουριά για τα hits του καλοκαιριού, ωστόσο πλέον κυριολεκτικά δεν ξέρεις τι να περιμένεις.

Τις τάσεις φέτος δεν φαίνεται να τις ορίζουν τα charts των προηγούμενων χρόνων, αλλά το TikTok. Έτσι, πολλά από τα παρακάτω τραγούδια -αν όχι όλα- τα έχεις ήδη ακούσει με ένα απλό σκρολ στην πλατφόρμα. Εμείς εδώ θα κάνουμε μία γρήγορη πρόβλεψη για όσα πρόκειται να ακούμε παντού ελπίζοντας ότι το φετινό καλοκαίρι θα μας επιβεβαιώσει.

Olivia Rodrigo – good 4 u

Η Olivia Rodrigo έβγαλε τον πρώτο της δίσκο και μέσα σε μερικές ώρες κατάφερε να έχει εκατομμύρια προβολές και ακροάσεις. Είναι αυτό η συνταγή για να είσαι πάντα νο.1; Λογικά ναι.

Doja Cat & SZA – Kiss Me More

Το συγκεκριμένο κομμάτι δεν είναι από εκείνα τα καλογραμμένα με στίχους όλο νόημα. Είναι όμως αυτό που θα παίζει στο repeat μέσα στο μυαλό σου χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Justin Bieber – Peaches

Ο Bieber μπορεί να παίρνει τα peaches του από την Georgia, ξέρουμε όμως πολύ καλά ότι δεν βρήκε καλύτερο τσίπουρο από αυτό της Ελλάδας. Ας τον τιμήσουμε λοιπόν κι εμείς ακούγοντας το Peaches όλο το καλοκαίρι.

Lil Nas X – Montero

Το πιο αμφιλεγόμενο κομμάτι αυτής της λίστας. Πολλοί ήταν αυτοί που το μίσησαν με το που κυκλοφόρησε, λίγοι όμως αντιστάθηκαν και δεν το άκουσαν για 456η φορά.

Måneskin – Beggin’

Το φετινό φαινόμενο ακούει στο όνομα Måneskin και εκτός από νικητές της Eurovision είναι οι καλλιτέχνες που έψαχνες τόσα χρόνια. Μπορεί το Zitti e Buoni να τους χάρισε την πρωτιά, το cover που έκαναν όμως στο κλασικό τραγούδι Beggin’ είναι αυτό που δεν μπορείς να σταματήσεις να ακούς.

good job nicky – January 8th

Τι δουλειά έχει ο Ιανουάριος το καλοκαίρι, θα αναρωτιέσαι. Όταν τον φέρνει ο Good Job Nicky, δεν μας νοιάζει καν τι μήνας είναι. Ο Νικόλας Βαρθακούρης σε μία τόσο δύσκολη χρονιά μάς έδωσε λόγους να πιστεύουμε στην εγχώρια μουσική σκηνή. Δεν το λες και λίγο.

Dua Lipa – Physical

Αν για ένα πράγμα είμαστε ευγνώμονες φέτος, είναι το ότι η Dua Lipa αποφάσισε να κυκλοφορήσει τον πιο ανεβαστικό της δίσκο εν μέσω πανδημίας. Το Physical είναι ένα από εκείνα τα κομμάτια που ονειρεύεσαι να τραγουδάς -σχεδόν τσιρίζοντας- όλο το καλοκαίρι με τις κολλητές σου.

Lorde – Solar Power

Η Lorde έκανε επιτέλους το comeback της με έναν δίσκο κι ένα εξώφυλλο που συζητήθηκαν πολύ. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να την ευχαριστήσουμε είναι να βάλουμε το Solar Power στο repeat.

Billie Eilish – Lost Cause

Aπό αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Billie Eilish. Είμαστε ακριβώς ένα μήνα πριν την κυκλοφορία του δεύτερου της δίσκου, οπότε αν δεν ακούμε παντού το Lost Cause, σίγουρα θα ακούμε κάποιο από τα υπόλοιπα.

Marina Satti – PALI

Η πιο πρόσφατη προσθήκη που κανείς δεν είδε να έρχεται ήταν η νέα κυκλοφορία της Μαρίνας Σάτι. Πάλι θα το ακούσουμε μέχρι να σβήσει ο ήλιος; Πάλι.

Διαβάστε Ακόμη 

Η Britney Spears είναι ένα ακόμα παράδειγμα γιατί πρέπει επειγόντως να προστατεύσουμε τα δικαιώματα των γυναικών

Τα 4 ζώδια που γίνονται άλλοι άνθρωποι όταν ερωτεύονται

Πηγή: Savoirville