Συγκλονίζει η Kristen Stewart ως θλιμμένη πρίγκιπισσα Νταϊάνα στην αφίσα του «Spencer» (Pic)

Με ένα ογκώδες κρεμ φόρεμα με την πλάτη στραμμένη προς την κάμερα η πρωταγωνίστρια του «Twilight» Κρίστεν Στιούαρτ υποδύεται Νταϊάνα στην αφίσα της επερχόμενης ταινίας για τη ζωή της θλιμμένης πριγκίπισσας. Με αυτό τον τρόπο ο σκηνοθέτης Πάμπλο Λαράν θέλει να δείξει τη βασιλική αγωνία που υπάρχει στα παρασκήνια. 

Tο εν λόγω φόρεμα παραπέμπει σε πολλά από τα πιο γνωστά ρούχα της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Θυμίζει το νυφικό της το 1981, σχεδιασμένο από τον Ντέιβιντ και την Ελίζαμπεθ Εμανουέλ, αν και οι λαμπερές λεπτομέρειες και η σιλουέτα μπορεί επίσης να εμπνεύστηκαν από το περίφημο φόρεμα "Diaghilev" (επίσης σχεδιασμένο από τους Emanuels) που φόρεσε στην πρεμιέρα του 1987 της ταινία του Τζέιμς Μποντ "The Living Daylights".

Η αφίσα κυκλοφόρησε από τον διανομέα Neon την Τετάρτη.

Η ταινία, που κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας τον επόμενο μήνα- πριν από την κυκλοφορία της τον Νοέμβριο- αφηγείται τις διακοπές των Χριστουγέννων που πραγματοποιήθηκαν στο κτήμα της βασιλικής οικογένειας στο Sandringham το 1991, με τον γάμο της Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο να έχει «προ πολλού κρυώσει».

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι γνωστό ότι πέρασε τα Χριστούγεννα στο Sandringham με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας το 1991, αν και ο Neon περιέγραψε την ταινία ως «φαντασία του τι θα μπορούσε να είχε συμβεί».


Το σενάριο έχει την υπογραφή του δημιουργού των "Peaky Blinders", Στίβεν Νάιτ, Όσο αφορά τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο Τζακ Φάρινγκ-γνωστός ως κακός George Warleggan στο Poldark-θα εμφανιστεί ως πρίγκιπας Κάρολος, ενώ οι Τίμοθι Σπολς, Σάλι Χόκινς και Σον Χάρις συμμετέχουν σε ρόλους που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Ο Τόμας Ντάγκλας θα υποδυθεί τον κόμη Τζον Σπένσερ, πατέρα της Νταϊάνα, και η πρωτοεμφανιζόμενη Όλγα Χέλσινγκ θα κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη ως Δούκισσα της Υόρκης

 

Πηγή: cnn