SURVIVOR:Η νέα παίκτρια στους κόκκινους αλλάζει τις ισορροπίες (trailer)

Δείτε απόψε στο SURVIVOR στις  22:00 στον ΣΚΑΪ :

Ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Δημήτρης Μακρόπουλος έχουν κάνει ήδη την είσοδό τους στο παιχνίδι και απόψε μία νέα παίκτρια φτάνει στην παραλία της Κόκκινης ομάδας.

Οι Μπλε και οι Κόκκινοι μπαίνουν στο στίβο μάχης διεκδικώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Ποιος θα τα καταφέρει;

Οι εντάσεις ανάμεσα στον Περικλή Κονδυλάτο και στον Τριαντάφυλλο συνεχίζονται και η συμβίωση φαίνεται να αποτελεί για εκείνους τη μεγαλύτερη πρόκληση.

Δείτε το τρέιλερ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Ηλίας Μπόγδανος, 29 ετών, Τραγουδιστής

Ο frontman της pop – rock μπάντας, INCO, είναι ένας εξαιρετικά αθλητικός τύπος. Έχει ασχοληθεί έξι χρόνια με την πυγμαχία, λατρεύει το ποδήλατο, είναι τέσσερα χρόνια τριαθλητής και έχει αγωνιστεί στο απαιτητικό Ironman Triathlon. Μπήκε στο Survivor για να αποδείξει στον εαυτό του ότι δεν είναι εξαρτημένος από κανένα υλικό αγαθό και μπορεί να ζήσει και χωρίς το κινητό του! Πιο πολύ από όλα θα του λείψουν η κοπέλα του, η γονείς του και οι φίλοι του. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του εγωιστή και δίκαιο και ετοιμάζεται να «πέσει» στα αγωνίσματα με μία μόνο σκέψη… «GO EVERYWHERE, DO EVERYTHING». 

ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ

Δημήτρης Μακρόπουλος, 30 ετών, Ιδιωτικός Υπάλληλος 

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μένει μαζί με τον πατέρα του. Έχει σπουδάσει Γεωπόνος στην Αθήνα και τώρα κάνει μεταπτυχιακό στο Business Administration. Μπήκε στο Survivor γιατί θέλει να κερδίσει το έπαθλο και την αναγνωρισιμότητα. Το μόνο που θα τον δυσκολέψει είναι ο ύπνος επάνω σε ξύλο. Κάνει crossfit, snowboard και καταδύσεις. Μέσα από αυτή την εμπειρία θέλει να δει πως μπορεί να ανταποκριθεί το μυαλό του σε αντίξοες συνθήκες. Η κοπέλα του, που είναι μαζί μόλις 2 μήνες, τον στηρίζει και εκείνος φεύγει δίνοντας μας μια υπόσχεση… «Μέρα τη μέρα μέχρι τέλους»!

 #SurvivorGR

Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorGreece

Instagram: https://www.instagram.com/survivorgreece

Twitter: https://twitter.com/SurvivorGreece

Πηγή: skai.gr