Χαμός με Αθηνά-Μυριέλλα: Είσαι απαράδεκτη - Είσαι ανέντιμη που ψήφισες τη Ναυσικά

Δεν έχουν τέλος οι αναταράξεις στις τάξεις των Διασήμων, στο «ματς» μπήκε και ο Γιωρίκας Πιλίδης!

Κόλαση στους Κόκκινους! Η ώρα να «δώσει» υποψήφιο προς αποχώρηση η Αθηνά Ευμορφιάδη ήρθε και, η επιλογή της στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκανε έξαλλη τη Μυριέλλα Κουρεντή. 

Η ηθοποιός την κατηγόρησε ότι με το που πήρε το κολιέ της ατομικής ασυλίας έκανε στροφή 180 μοιρών και το γεγονός ότι ψήφισε μια τόσο δυνατή παίκτρια είναι ανέντιμο και καθόλου ομαδικό. Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί ότι αυτό το έκανε γιατί φοβάται την αγωνιστική σύγκριση της ίδιας με τη Ναυσικά, η οποία φέρνει νίκες. 

Από την πλευρά της η Αθηνά αρνήθηκε τα πάντα, ξεκαθάρισε ότι ψήφισε τη Ναυσικά γιατί έβγαλε έναν πολύ άσχημο λόγο στο τελευταίο συμβούλιο και πως ό,τι κάνει η παρέα της Μυριέλλας είναι παιδιάστικο και την αποκάλεσε «απαράδεκτη». 

Θέση στη διαμάχη μετά από παρότρυνση του Γιώργου Λιανού πήρε και ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος υποστήριξε τη Ναυσικά μεν, αλλά ξεκαθάρισε ότι το γεγονός πως η Μυριέλλα κατηγόρησε την Αθηνά για το ότι δε χάρηκε τη νίκη των Διασήμων επειδή είχε 39 πυρετό είναι απαράδεκτο και δήλωσε «δικαιωμένος για όσα πιστεύει τόσο καιρό για τη Μυριέλλα».

Πηγή: skai.gr