Survivor-Τριαντάφυλλος: Ο Σάκης είναι πολύ καψούρης και η Μαριαλένα ζηλιάρα (vid)

Survivor-Τριαντάφυλλος: Ο Σάκης είναι πολύ καψούρης και η Μαριαλένα ζηλιάρα (vid)

Πρόκειται για τον πιο πολυσυζητήμενο παικτή του Survivor.

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου που αποχώρησε στο τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης του νησιού, μετά από έξι μήνες παραμονής, μίλησε στην εκπομπή «Love it» για όλους και όλα.

«Δόξα το θεό πέρασα πολύ καλά με χαρές και λύπες. Νομίζω είμαι από τους λίγους που έχασε τόσο κιλά. 21 κιλά. Όταν μου έγινε πρόταση λέω: “Μάνα, θα πάω στο Survivor.” Και μου λέει: “Είσαι τρελός. Τι θα πας να κάνεις εκεί εσύ;”. Ο πεθερός μου έδινε 10 ημέρες.  

Η γυναίκα μου μου χρωστάει μεγάλο στοίχημα. Μου είχε πει ότι δεν μπορώ χωρίς μπάνιο, τα πέντε γεύματα μου και χωρίς γυμναστήριο. Την πρώτη φορά που ήμουν υποψήφιος έλεγα μην φύγω για να μην χάσω το στοίχημα» είπε.

Μιλώντας για την οικογένεια του ανέφερε:

«Τι φταίω εγώ που η χορεύτρια που φόραγε τα κόκκινα και ήταν τόσο καλή στο χορό. Η γυναίκα είναι καταπληκτική και έχει χιούμορ. Είναι μια υπέροχη γιατρός και με ξέρει καλά 15 χρόνια. Μόλις δω τη γυναίκα μου και το παιδί μου θα τους σφίξω στην αγκαλιά μου. Η γυναικά μου στα μηνύματα αντί να μου πει μου έχεις λείψει, μου έγραψε χαχαχα. Μένω παγωτό και λέω κάποιον άλλον θα έχει βρει. Μια ζωή με παίδευε. Τρία χρόνια έκανα να τη ρίξω. Δεν ήθελε έναν σαν και εμένα που είναι τραγουδιστής, μες στη νύχτα και τους πειρασμούς. Μιλάγαμε, βγαίναμε για φαγητό, πήγαινα να της πιάσω το χέρι και έτρωγα ξύλο. Φαντάσου μετά από 3 χρόνια της έδωσα φιλί.

Ο γιος μου είναι όλη η ζωή, το φιλαράκι μου, κοιμόμαστε μαζί, ξυπνάμε μαζί. Ήταν ένα τεράστιο στοίχημα για μένα το πόσο θα αντέξω μακριά από το παιδάκι μου. Θέλει σίγουρα την κόκκινη μπαντάνα. Υπάρχει και ένα μικρό κουκλάκι που έφτιαξε ο Παύλος για να το δώσω στον Νικόλα».

 

 

«Η Μαριαλένα με τον Σάκη είχαν δύο χρόνια σχέση. Υπάρχει κάτι ωραίο αναμεσά τους, κάτι δυνατό. Αν θα συνεχιστεί μετά το παιχνίδι δεν το ξέρω. Υπάρχει αληθινή αγάπη. Ο Σάκης είναι πολύ καψούρης και η Μαριαλένα ζηλιάρα. Αγαπιούνται τα παιδιά. Ο Σάκης έκανε πολλά για τη Μαριαλένα, άφησε τις δουλείες του για να την βρει. Ο Σάκης μου είπε ότι την έβλεπε πολύ σοβαρά και ότι ήθελε να κάνει παιδί μαζί της. Το έχει πει στην Μαριαλένα και κράταγε μια άμυνα… Δεν ξέρω αν θα την περιμένει ο Λιβάνης. Θα τον πάρω τηλέφωνο. Βλέπω δυο παιδιά που είναι σαν να έχουν σχέση. Τι άλλο θες να δεις; »

Αναφερόμενος στους Νίκο Μπάρτζη και Τζέιμς είπε:  

«Τι να πω για τον Νίκο Μπάρτζη; Είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει σαν και εμένα στο χωριό. Χάρηκαν όλοι όταν έφυγε και εγώ του λέω στο αφτί κάτσε να το πάρεις και ας μην παίξεις ποτέ. Δεν θα έφευγα ποτέ, γιατί σεβόμουν τον κόσμο που έστειλε τα τόσα sms. Τον Τζέιμς τον συμπαθούσα και στις δύσκολές του μου ζήταγε να του τραγουδήσω.»

Κλέινοντας αναφέρθηκε και σοτν Ντάνο και το ρεκόρ που του πήρε:

«Ήθελα να περάσω το ρεκόρ του Ντάνου. Ο Ντάνος ήταν ο μόνος που ψήφισα σε ριάλιτι παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος».

Πηγή: skai.gr