Survivor: Το ταξίδι στη Μύκονο και το παράπονο της Αφροδίτης (videos)

Οι παλαίμαχοι που βρίσκονται εδώ και μέρες στον Άγιο Δομίνικο καθώς και οι Survivors 2019 αγωνίστηκαν με πάθος και ένταση στο αγώνισμα της Δευτέρας, για να κερδίσουν ένα τεράστιο έπαθλο, που δεν ήταν άλλο από ένα ταξίδι στη Μύκονο στο οποίο θα τους συνοδεύει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο στίβος μάχης ήταν σκληρός και απαιτούσε την απόλυτη αφοσίωσή των παικτών όπως και και τις σωματικές δυνάμεις τους ώστε να καταφέρουν να τον φέρουν εις πέρας.

Το έπαθλο κρινόταν στις δύο νίκες, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθούσε και τρίτος αγώνας.
Στον πρώτο αγώνα οι παλιοί παίκτες (Παλαίμαχοι) κατάφεραν να επικρατήσουν με 10 - 9 και πήραν την πρώτη τους νίκη. Πλέον καλούνται να επαναλάβουν την επιτυχία τους για να απολαύσουν το ταξίδι.

Η Μελίνα σήμερα έκανε μια αποκάλυψη που προβλημάτισε πολλούς στο Survivor σχετικά με τα πολλά κιλά που έχει χάσει.

Βέβαια δε στάθηκε μόνο στο χάσιμο δέκα κιλών αλλά και ότι νιώθει πολύ αδύναμη, λόγω πολλών τραυματισμών που επιχε τελευταία. Η ίδια αποκάλυψε ότι έσπασε ένα πλευρό. 
Η Μελίνα έχει κόψει και τα μαλλιά τα οποία έκανε ράστα και γενικότερα είναι τελείως διαφορετική από ό,τι την είχαμε συνηθίσει στην περυσινή θητεία της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά το αγώνισμα η Αφροδίτη Σκαφίδα έδειξε ενοχλημένη με κάποιους παίκτες που ήθελαν να αγωνίζονται συνέχεια και κυρίως με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Πριν το αγώνισμα τα κιλά του... Γιάννη Τσίλη δεν έμεναν ασχολίαστα από τον Γιώργο Λιανό, με τον πρώτο να απαντά με το χαρακτηριστικό του χιούμορ.