Κλείσιμο

Survivor: Το σχόλιο της Ευρυδίκης περί... «διαλυμένης ομάδας’» έκανε έξαλλους τους Μαχητές

Μία ατάκα της Ευρυδίκης ήταν αρκετή για να δημιουργήσει ένταση και να βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων στην ομάδα των Μαχητών. 

Μετά τη νίκη των Διασήμων στο Αγώνισμα Επάθλου της Τετάρτης ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην Ευρυδίκη, η οποία ανέφερε ότι οι Κόκκινοι είναι ενωμένοι σε αντίθεση με τους Μπλε που είναι μία... «διαλυμένη ομάδα».

Αυτή η ατάκα ήχησε άσχημα στα αυτιά των Μαχητών και η Ασημίνα αντέδρασε πρώτη απ’ όλους λογομαχώντας μαζί της. 
 

Στη συνέχεια, όπως ήταν αναμενόμενο, η Ευρυδίκη βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων στην καλύβα των Μπλε.

«Με σκορ 10-8 δεν είναι καμία ομάδα διαλυμένη», ανέφερε ο Γιώργος Κατσαούνης, ενώ ο Γιάννης σχολίασε πως ήταν «άτοπο και άκομψο» αυτό που είπε. Από την άλλη, η Ασημίνα φανερά ενοχλημένη τόνισε πως οι Διάσημοι «έχουν υπερβολική έπαρση κι εμένα μου τη δίνει αυτό».  

Αργότερα, στο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την Ευρυδίκη αν αυτή η επίμαχη ατάκα προέρχεται από δική της κρίση ή από λεγόμενα των Μαχητών, με εκείνη να απαντάει με επιχειρήματα και να αιτιολογεί τη φράση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι αλήθειες πονάνε, γι’ αυτό ενόχλησε τους Μαχητές». 

Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλο τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος πήρε τον λόγο και απάντησε στην Ευρυδίκη πως «δεν είναι σωστό να λες μία ομάδα διαλυμένη όταν προσπαθεί να σωθεί και επιτίθεσαι με υπεροψία και έπαρση.

Σε μία ομάδα που πάλεψε με νύχια και με δόντια. Το σχέδιο Μαρτίκα δεν υπήρξε ποτέ και αποδείχτηκε περίτρανα, όμως τώρα υπάρχει ένα σχέδιο το οποίο θα επωμιστώ μόνος μου για τη Μπλε ομάδα γιατί η Μπλε ομάδα αξίζει. Ήρθαν Μαχητές και θα φύγουν Μαχητές». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις 

Πηγή: skai.gr