Survivor: Τεράστια ανατροπή - Αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής οικειοθελώς (vids)

Τεράστια ανατροπή στο SURVIVOR που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ένας εκ των φαβορί για τον τελικό, ο Τζέιμς Καφετζής, ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο!

Με την απόφαση του 24χρονου Ροδίτη, παρέμειναν για ακόμα μια εβδομάδα στο reality επιβίωσης οι υποψήφιοι προς αποχώρηση Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που ληταν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ράκος, έκλαιγε και δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη απο τη συγκίνηση. Λίγο πρίν αποχωρήσει από το Survivor, ο Τζέιμς και ο Νίκος αντάλλαξαν μπλούζες με δάκρυα στα μάτια. 

Το επεισόδιο της Τρίτης ξεκίνησε με σχολιασμούς για την παρθενική υποψηφιότητα προς αποχώρηση του Γιώργου Κόρομι. Ο Ηλίας Μπογδανος δεν θέλει να σκέφτεται ότι θα φύγει ο φίλος του, με τους δυο τους να συζητούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Η ψήφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη ήταν αυτή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να βγει στον τάκο ο Κόρο και εξήγησε στους Σάκη και Ντάφυ γιατί αυτή τη φορά δεν έριξε «μαύρο» στον Τζέιμς. «Θα φαινόμουν εμμονική μαζί του» είπε η 25χρονή και δικαιολόγησε την απόφαση της.

Ο Τζειμς Καφετζής θεωρεί ότι είναι ένα ξεκάθαρο γύρισμα της μπιφτέκας από πλευράς Μαριαλένας, επειδή ο Νίκος Μπάρτζης πήρε την ατομική ασυλία και φοβήθηκε μην την επιλέξει ως υποψήφια. Η Μαριαλένα πάντως επιμένει πως αυτή τη φορά ψήφισε καθαρά αγωνιστικά και όχι προσωπικά.

Η Ελένη Χαμπέρη θυμήθηκε την μεγάλη της αδελφή που δεν γνώρισε ποτέ και με δάκρυα στα μάτια εξιστόρησε το προσωπικό της δράμα.

Ο «Ντάφυ» κατά τη διάρκεια κουβέντας παρατήρησε ότι η Μαριαλένα φοράει το μποξεράκι του Σάκη και άρχισε να την τρολάρει, με την 25χρονη γυμνάστρια να λέει χαριτολογώντας «του έχω πάρει και τα σόβρακα».

Οι μπλε πριν τον αγώνα για την δεύτερη ασυλία έκαναν σύσκεψη με σκοπό να πάρουν τα πάνω τους και να μην επιστρέψουν στους κόκκινους να τους πάρουν και τις δυο ασυλίες, όπως έγινε την προηγούμενη εβδομάδα όπου αποχώρησε ο Παύλος Γαλακτερός. Η Καρολίνα Καλύβα πιστεύει ότι η ψυχολογία των αντιπάλων της δεν είναι και στα καλύτερα της, ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος «μυρίζει» κόκκινη νίκη.

Ο Τριαντάφυλλος νιώθει πως στον Άγιο Δομίνικο έχει πέσει μελαγχολία και ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό ότι δεν θα αγωνιστεί στον δύσκολο και λασπώδη στίβο μάχης, παρά την αντίθετη γνώμη του γιατρού.

Σε έναν λασπωμένο στίβο μάχης, οι κόκκινοι βγήκαν ξανά αλώβητοί και με σκορ 10-4 πήραν μια ακόμη νίκη, υποχρεώνοντας τους αντιπάλους τους να χάσουν ακόμα έναν παίκτη στη ψηφοφορία της Τετάρτης (που όμως άλλαξε λόγω της αποχώρησης του Τζέιμς)..

Την ώρα που οι κόκκινοι πανηγυρίζουν που θα μείνουν για ακόμα μια εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο και η ψυχολογία τους βρίσκεται στα ύψη, η Μαριαλένα βλέπει ότι η μπλε ομάδα καταρρέει. Ωστόσο τις εντυπώσεις έκλεψε η Καρολίνα Καλύβα και το φετίχ της με τις λάσπες.

Πριν οι κόκκινοι πάνε ως θεατές στο συμβούλιο φάγανε ταχίνι με ψωμί και χυμό. Απο την άλλη οι μπλε έκαναν ακόμα ενα συμβούλιο για να δουν τι έφταιξε και ηττήθηκαν πάλι με μεγάλη διαφορά.

Στο συμβούλιο του νησιού, η συζήτηση αναλώθηκε σε παλιούς και νέους και στο πόσο πιο ταλαιπωρημένοι είναι οι παίκτες που βρίσκονται από την αρχή στο παιχνίδι, ενώ οι μπλε προσπάθησαν να εξηγήσουν την αγωνιστική πτώση τους.

Η «βόμβα» έσκασε λίγο αργότερα από τα χείλη του Τζέιμς Καφετζή ο οποίος ανακοίνωσε ότι λόγω του προβλήματος της μέσης του και επειδή βλέπει πως ο δρόμος του Survivor είναι ακόμα μακρύς, αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι.

«Έχει έρθει η ώρα να φύγω από το παιχνίδι και να πάω στην οικογένεια μου» είπε, τονίζοντας πως ήδη νιώθει νικητής και το πρώτο βραβείο γι αυτόν είναι η φιλία του με τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο αγρότης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και με τρεμάμενη φωνή το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν ότι θα ξυπνάει και θα νιώθει σαν να μην βλέπει δίπλα του τον αδελφό του. Οι δύο κολλητοί, πριν αποχωρήσει ο Τζέιμς, αντάλλαξαν μπλούζες και τόνισαν ότι θα τα πουν πίσω στη πατρίδα.

Το κλίμα ήταν φορτισμένο στο συμβούλιο και συμπαίκτες και αντίπαλοι έδειξαν σοκαρισμένοι.Με την εξέλιξη αυτή, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι δεν θα αποχωρήσει κανείς παίκτης αυτή την εβδομάδα, λόγω Τζέιμς.
 

Πηγή: skai.gr