Survivor: Ταξιδάρα στο Μαϊάμι οι «Κόκκινοι» και γκρίνια στη «Μπλε» παραλία (vids)

Οι τρομερές εκπλήξεις στο SURVIVOR που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ συνεχίστηκαν και στο επεισόδιο της Τετάρτης, όπου ένα φανταστικό έπαθλο περίμενες τις δύο ομάδες.

Νικήτρια αναδείχτηκε η Κόκκινη ομάδα, η οποία ταξίδεψε στο Μαϊάμι με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Ατζούν Ιλίτζαλι.

Ο Σάκης, η Μαριαλένα, ο Τριαντάφυλλος, η Ελένη και ο Κόρο, που τον διάλεξαν να τους συνοδεύσει, έζησαν μοναδικές στιγμές και σίγουρα αυτές οι ημέρες θα τους μείνουν αξέχαστες.

Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να πάρουν μαζί τους έναν παίκτη από την ηττημένη ομάδα. Ο τυχερός ήταν ο Γιώργος Κόρομι ο οποίος πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στην κόκκινη ομάδα. Αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Τριαντάφυλλος και η Ελένη Χαμπέρη με τον Κόρο, ξεκίνησαν το υπέροχο ταξίδι τους.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης τους, στο πλευρό του Τούρκου παραγωγού βρέθηκε η 8χρονη κορούλα του, Μελίσα, κερδίζοντας αμέσως τη συμπάθεια των παικτών, ενώ συνομίλησε μαζί τους στα αγγλικά.

Η μικρή Μελίσα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες του Ελληνικού Survivor, με τον μπαμπά της να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις.

«Καλώς ήρθατε στο αεροπλάνο μας. Αυτή είναι η Μελίσα. Μελίσα πες φωναχτά “καλησπέρα”»,είπε ο Ατζούν. Η μικρλη χαμογελαστά είπε «καλησπέρα» και στη συνέχεια χόρεψε μαζί τους το τραγούδι του Jason Derulo, Savage Love.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι αντικατέστησε στο αποψινό επεισόδιο τον Γιώργο Λιανό παρουσιάζοντας το Survivor.

Πριν το ταξίδι όμως, ο Τριαντάφυλλος προκάλεσε και πάλι εκνευρισμό, αλλά ο Σάκης Κατσούλης ήταν για μία ακόμη φορά τρομερό, δίνοντας τη νίκη στη Κόκκινη ομάδα. «Μπράβο, αγάπη μου! Τι θέλεις να σε ξαναερωτευτώ με αυτά που κάνεις;» είπε εν μέσω πανηγυρισμών η Μαριαλένα στον Σάκη.

Και ενώ η ομάδα του Σάκη Κατσούλη απολάμβανε μοναδικές στιγμές στον επίγειο παράδεισο των ΗΠΑ, πίσω στην παραλία οι αντίπαλοι τρωγόντουσαν με τα ρούχα τους για την αδυναμία τους και πάνω από όλα για τον Τριαντάφυλλο και την απαράδεκτη στρατηγική του.

Πρώτη από όλους η Καρολίνα που μάλλον έχει φτάσει στα όριά της με τον Ντάφυ και δεν μπορεί ούτε να τον βλέπει μπροστά της.

Ο Μπόγδανος και ο Ασημακόπουλος εκνευρισμένοι από τις σερί ήττες αποφάσισαν να μην ξανασχοληθούν με εκείνον και να δώσουν έμφαση στις δικές τους προσπάθειες. Η Καρολίνα όμως είχε αντίθετη άποψη και συνέχισε να ρίχνει «βέλη» στον τραγουδιστή. «Είναι ξεφτίλας κανονικός» συμφώνησε και ο Ηλίας.

Τα νεύρα τους προχώρησαν και βρήκαν κι άλλο στόχο στη συνέχεια το δίδυμο του ριάλιτι επιβίωσης, Σάκης-Μαριαλένα.

Έκραξαν τον Σάκη και τη Μαριαλένα που πουλάνε έναν δήθεν έρωτα στο παιχνίδι με σαφείς σκοπιμότητες με αφορμή τις εκδηλώσεις αγάπης της παίκτριας στον πρώην καλό της την ώρα που υποτίθεται έχει έναν άνθρωπο να την περιμένει έξω από το παιχνίδι.

«Όλο αυτό είναι ένα θέατρο, τους έχουμε δει να τσακώνονται και να τελειώνει η φασούλα και να λένε ωραία το φτιάξαμε». Για την παράσταση και το σόου όλα» διαμαρτυρήθηκε ο Ηλίας.

Από την αρχή του Survivor, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Καρολίνα Καλύβα έγιναν φίλοι, υποστηρίζοντας πολλές φορές ο ένας τον άλλον σε διαπληκτισμούς. Ωστόσο, η στάση εκείνης, μετά τη σημερινή ήττα των μπλε, ενόχλησε, τόσο τον Ηλία Μπόγδανο όσο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, οι οποίοι δε δίστασαν να το σχολιάσουν. 

«Η Καρολίνα επειδή είναι πάρα πολύ απόλυτη σαν άνθρωπος δεν μπορείς να κάνεις διάλογο μαζί της. Αν ξεκινήσει να μιλάει και της στρίψει λίγο, ωρύεται από πάνω σου με μία τσιριχτή φωνή, που σε τσιμπάει μέσα σου. Δηλαδή δεν μπορείς να μιλήσεις. Αυτό το πράγμα πολλές φορές σου χαλάει το κέφι… Το θυμάμαι και από παλιότερα, να ‘χω εγώ τα δικά μου και να μην κάνει λίγο στην άκρη το εγώ της», είπε ο Ηλίας.

«Θέλει να σε κουκουλώσει, να φωνάξει από επάνω. Δεν μπορεί να βάλει λίγο νερό στο κρασί της, κοιτάει την πάρτη της, να πει αυτό που γουστάρει εκείνη. Η Καρολίνα δεν μπορεί να χωνέψει να χάνει από την Ελένη και τη Μαριαλένα, με τίποτα. Τρελαίνεται, νευριάζει και αρχίζει και λέει δικαιολογίες», πρόσθεσε.

Η Μπλε ομάδα ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένη με την αποχή του Τριαντάφυλλου στο αγώνισμα από κάποια στιγμή και μετά, ενώ η Καρολίνα θύμωσε με την απόφαση του Ατζούν να κάνει το αγώνισμα ατομικό.

Στον αγώνα στο Survivor με φόντο το φοβερό έπαθλο με το ταξίδι στο Miami o Σάκης Κατσούλης με ένα σερί νικών κατάφερε να φέρει τη νίκη στην κόκκινη ομάδα. Τότε ήταν που η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αναφώνησε: «Αγορίνα μου, τι θέλεις; Να σε ξαναερωτευτώ με αυτά που κάνεις; Θέλεις να με πεθάνεις;».

Ο Σάκης Κατσούλης ενθουσιάστηκε, ενώ ο Τριαντάφυλλος φώναζε να του δώσει η Μαριαλένα ένα φιλί. Νωρίτερα οι δυο τους είχαν άλλη μια ιδιαίτερη στιγμή, όπου ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε πόσο την αγαπάει.

Ο Σάκης Κατσούλης εξέφρασε την επιθυμία του να μπορούσαν να πάνε όλοι μαζί στο Μαϊάμι και κάλυψε τον Τριαντάφυλλο που δεν αγωνίστηκε.

Ο Ατζούν άρχισε να «τρολάρει» τον Τριαντάφυλλο, επειδή νωρίτερα είχε πει ότι αν κερδίσουν οι κόκκινοι δεν θα πάει μαζί τους. Ο 43χρονος τραγουδιστής, όμως απάντησε ότι επειδή αλλάξαν οι κανονισμοί και απο την απόφαση του να μην αγωνιστεί πήραν πόντους οι αντίπαλοι με αποτέλεσμα να δυσκολέψει την ομάδα του τελικά αποφάσισε να... πάει μαζί τους στο ταξίδι για συμπαράσταση.

Σάκης, Μαριαλένα, Ελένη, Ντάφυ και Κόρο έζησαν μοναδικές στιγμές στη νοτιοανατολική ακτή της χερσονήσου της Φλόριντα, με τον αρχηγό των κόκκινων να έχει ξεσαλώσει. 

Το ταξίδι στο Μαϊάμι είχε ξενάγηση, φαγητό, ύπνο, βόλτα με σκάφος και γλέντι σε ελληνικό εστιατόριο με τον Τριαντάφυλλο να κλέβει την παράσταση. Ο τραγουδιστής είχε και μια συγκινητική στιγμή όταν ένας 8χρονος του είπε πως είναι ο αγαπημένος του παίκτης στο Survivor και του θύμισε τον γιο του Νικόλα. Ο «Ντάφυ» με δάκρυα στα μάτια πήρε αγκαλιά τον μικρό και του δώρισε την κόκκινη μπαντάνα. 

 


 

Πηγή: skai.gr