Survivor: Τα καρφιά της Μαριάνθης για τον Κόρο –Ποιοι κινούσαν τα νήματα

Για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης μίλησε η πρώην παίκτρια του Survivor, Μαριάνθη Κάσδαγλη, η οποία δεν δίστασε να πετάξει «καρφιά» για τους συμπαίκτες της.

Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό, υπήρχαν παίκτες που κινούσαν τα νήματα στην κόκκινη ομάδα, τους οποίους και κατονόμασε.

«Ο Κοψιδάς, ο Κόρο κι η Καρολίνα και μέσα σε όλο αυτό έβαλαν και τον Ηλία.»

Η Μαριάνθη εξήγησε, επίσης, γιατί ο Κόρομι είχε αυτή τη στάση απέναντί της. 

«Ο Κόρο ήταν εξαρχής έτσι μαζί μου επειδή είχα πάρει το ψαροντούφεκο. Πήγα να ψαρέψω κι έπιασα έναν αστακό τον οποίο μάλιστα μοιράστηκα με όλα τα παιδιά. Όμως σε εκείνον δεν άρεσε αυτό, ήθελε να είναι ο μοναδικός. Το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι. Δεν του έκανα κάτι, αντίθετα ήθελα να συνεισφέρω στην ομάδα.»

Τι έχει συμβεί με τον Τριαντάφυλλο

Η πρώην παίκτρια υποστήριξε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που αντιμετώπιζε αρνητικές αντιδράσεις από τους υπόλοιπους, απλώς καμιά φορά γινόταν κουραστικός.

«Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κακός άνθρωπος. Μπορεί καμιά φορά να γίνεται κουραστικός, να θέλει να κάνει το show του, αλλά είναι αληθινός. Δεν υποκρίνεται, όπως κάνουν άλλοι. Ίσως να μην τους αρέσει και το γεγονός ότι είναι αγαπητός στον κόσμο.»

Τι θα δούμε απόψε

Στην απομόνωση έχουν βρεθεί ξανά ο Τζέιμς και ο Νίκος. Οι παίκτες κάνουν λόγο για στρατηγική του Τζέιμς και χειραγώγηση του Νίκου από εκείνον.

Αρκετή είναι η ένταση, ωστόσο, και στο στίβο μάχης, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν απεγνωσμένα τη νίκη.

 

Πηγή: skai.gr