Survivor: Στον τάκο οι «3 amigos» - Ο Γιώργος Κόρομι τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση (vids)

Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο του SURVIVOR παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ το βράδυ της Τετάρτης. Ο Σάκης Κατσούλης σε έναν ακόμη στίβο μάχης σάρωσε και «πλήγωσε» τους Amigos.

Ο 30χρονος επιχειρηματίας και τερματοφύλακας είναι ασταμάτητος στα αγωνίσματα και κατέκτησε την 3η σερί ατομική ασυλία προστατεύοντας για μία ακόμη εβδομάδα την «βασίλισσά» του Μαριαλένα. Μετά την Ελένη Χαμπερη και Γιώργο Ασημακόπουλο, ήταν η σειρά του Γιώργου Κόρομι να βρεθεί στον τάκο.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μετά την ψηφοφορία της Τρίτης, ξεκίνησε «πόλεμο» (μετά τη Μαριαλένα και τον Σάκη) και με ένα πουλί, επειδή τον ξύπνησε. Ο μόνος που δεν έδειξε να ενοχλείται ήταν ο Γιώργος Κόρομι.

Μπορεί να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, ωστόσο αισθάνεται υπέροχα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος το πρωί μιλώντας στην παρέα του θυμήθηκε την φορά που είχε ψηφίσει τον Σάκη Κατσούλη και κανείς δεν σεβάστηκε την απόφαση του.

Η Μαριαλένα προσπαθούσε να κατανοήσει τα λόγια του Ασημακόπουλου ότι ο Σάκης προσπαθεί να την προστατεύσει, εκτιμώντας πως δεν χρειάζεται κανέναν να την πάει μέχρι τον τελικό, από τη στιγμή που ο κόσμος αποφασίζει.

 

 

Οι Amigos συζήτησαν και για την πτώση τους στα αγωνίσματα και δήλωσαν έτοιμοι να πάρουν την τρίτη ατομική ασυλία για να μην βρεθεί και τρίτος της παρέας στον… τάκο. Το ίδιο όμως θα επιδιώξει και η Μαριαλένα, γιατί γνωρίζει πως αν πάρει την ασυλία ένας από τους Amigos θα είναι βρεθεί τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, από τη στιγμή που ο Σάκης με τις δυο ασυλίες δεν κινδυνεύει.

 

 

Πριν οι παίκτες ριχτούν στη μάχη για την ατομική ασυλία και την Ελληνική σπιτική κουζίνα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η επόμενη αποχώρηση θα γίνει την Κυριακή, όπως άλλωστε έγινε και την προηγούμενη με την Καρολίνα Καλύβα. Επίσης, την ίδια ημέρα το αγώνισμα θα είναι μεικτό αλλά με τους Ρουμάνους survivors και όχι με τους Τούρκους.

 

 

Οι δύο παίκτες που θα έφταναν σήμερα μέχρι το τέλος θα είναι οι αρχηγοί των δύο νέων ομάδων που θα σχηματιστούν με αποτέλεσμα να μην ισχύουν  οι τωρινές ομάδες για την Κυριακή καθώς θα δούμε διαφορετικούς κόκκινους και μπλε.

 

 

Ο στίβος μάχης αυτή τη φορά ήθελε καλή ισορροπία, καθώς οι παίκτες έτρεχαν να ισορροπήσουν μια μπάλα σε ένα ραβδί, ενώ είχε και παζλ πριν τους στόχους.

 

 

Ο πρώτος που βγήκε εκτός μάχης ήταν ο Ασημακόπουλος και ακολούθησαν οι Ελένη, Ηλίας και Κόρο για να πάνε τελικό οι Σάκης και Μαριαλένα και αυτομάτως να γίνουν και οι αρχηγοί που θα επιλέξουν τις νέες ομάδες. Τελικός νικητής ο Σάκης Κατσούλης που κατέκτησε την 3η σερί ατομική ασυλία.

 

 

Ο Σάκης ως νικητής επέλεξε στη νέα του ομάδα τον Ηλία Μπόγδανο και την Ελένη Χαμπέρη υπό την κόκκινη μπαντάνα, ενώ στην μπλε η Μαριαλένα πήρε τους «παλιούς» Κόρο και Ασημακόπουλο. Στο έπαθλο φαγητού ο Σάκης αποφάσισε να το απολαύσει μαζί με Μαριαλένα και Κόρο.

 

 

Στο συμβούλιο ο Σάκης Κατσούλης υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος μαζί με την Ελένη Χαμπέρη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο τέθηκαν στην διάθεση του κοινού, όπου την Κυριακή ένας εξ αυτόν θα πει «αντίο» στον Άγιο Δομίνικο.

 

 

Ο μόνος από τους Amigos που δεν βρέθηκε στον… τάκο ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυα του μιλώντας για την εμπειρία του στο Survivor.

 

«Θέλω να πω ότι είναι συγκινητικό όλο αυτό. Μια εμπειρία που αν κάποιος δεν την ζήσει δεν μπορεί να καταλάβει πόσο έντονα είναι τα συναισθήματα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

 

«Με στεναχωρεί ότι φτάνουμε στο τέλος και μένουν μόνο οι αναμνήσεις. Είμαστε όλοι δεμένοι μεταξύ μας ειδικά τώρα που έχουμε μείνει λίγοι μέχρι το τέλος. Νιώθω ότι το τέλος είναι κοντά και με στεναχωρεί πολύ. Θα μας έχει μείνει μια υπέροχ η εμπειρία, όταν βγούμε έξω, που φαντάζομαι ότι κανένας δεν θα έχει μετανιώσει για αυτήν» πρόσθεσε ο παίκτης του Survivor.

 

 

 

Πηγή: skai.gr