Survivor: Στον ημιτελικό ο Ηλίας – Το κοινό αποφασίζει για Κόρο και Μαριαλένα (vids)

Ένα ακόμη επικό επεισόδιο παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, καθώς το μεγάλο φινάλε του SURVIVOR πλησιάζει, με τον εντυπωσιακό Ηλία Μπόγδανο να πηγαίνει εύκολα στα ημιτελικά, στο τελευταίο αγώνισμα κατάταξης.

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος ώστε να πέσει αυλαία στο φετινό reality επιβίωσης, με την πρώτη δυάδα που θα δώσει το παρών στον ημιτελικό να είναι γεγονός.

Η συγκίνηση τόσο στο τελευταίο παιχνίδι, όσο και κατά την επιστροφή στην παραλία για τελευταία φορά, ήταν έκδηλη σε όλους τους παίκτες, που πλέον παίρνουν το δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα.

Οι Survivors φαίνεται πως πέρασαν καλά στο τελευταίο έπαθλο το οποίο και απόλαυαν όλοι μαζί. Ακόμα και στον ύπνο τους έβλεπαν το πλούσιο πρωϊνό και το χαλαρωτικό μασάζ και ήταν αυτό που συζητούσαν με το που ξύπνησαν την επόμενη ημέρα.

Το τελευταίο αγώνισμα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ πραγματοποιήθηκε, με τον Ηλία Μπόγδανο να θυμάται τον παλιό καλό του εαυτό και να διαπρέπει.

Ο Σάκης Κατσούλης παρακολουθούσε τα παιχνίδια ως θεατής, με τον Ηλία να καθαρίζει εύκολα το πρώτο ματς του αγωνίσματος κατάταξης και την Μαριαλένα να ακολουθεί.

Ο Κόρο ήταν ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση και θα τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Ηλίας και Μαριαλένα έδωσαν μάχη σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, με τον πρώτο να είναι και πάλι τρομερός και παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω με 1-0, έκανε ένα συναρπαστικό σερί 7-0 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, μαζί με τον Σάκη Κατσούλη.
 

Μαριαλένα και Κόρο είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, στην ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη, μετά το τελευταίο συμβούλιο στον Άγιο Δομίνικο.

Τα βλέμματα πλέον στρέφονται στα Live που θα γίνουν στην Αθήνα και ένας εκ των δύο υποψηφίων θα είναι ο πρώτος που θα αποχωρήσει.

Τα αποτελέσματα αυτής της ψηφοφορίας θα τα μάθουμε την Κυριακή 4 Ιουλίου στην Αθήνα.


 

Πηγή: skai.gr