Survivor: Πρώτος ατομικός αγώνας ασυλίας

Απόψε, οι νέες συνθέσεις των ομάδων κι οι επιλογές του Άρη Σοϊλέδη γίνονται η αιτία για να ανοίξει ένας νέος κύκλος αντιπαράθεσης μεταξύ του επαγγελματία ποδοσφαιριστή και του Σπύρου Μαρτίκα.

Το παιχνίδι άλλαξε στο SURVIVOR και οι  παίκτες ενημερώθηκαν πως ξεκινούν τα ατομικά αγωνίσματα ασυλίας διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των φανατικών τηλεθεατών του. Το SURVIVOR ήταν πρώτο στη ζώνη του σε τηλεθέαση στο γενικό σύνολο του κοινού με τον μέσο όρο να είναι 24% ενώ για το δυναμικό κοινό το ποσοστό ήταν 20,1%.

Απόψε, οι νέες συνθέσεις των ομάδων κι οι επιλογές του Άρη Σοϊλέδη γίνονται η αιτία για να ανοίξει ένας νέος κύκλος αντιπαράθεσης μεταξύ του επαγγελματία ποδοσφαιριστή και του Σπύρου Μαρτίκα. Ο φαρμακοποιός τον κατηγορεί για το γεγονός ότι δεν επέλεξε τους φίλους του, Γιώργο Ταλάντσεβ και Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου στην ομάδα του, ώστε να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν κι εκείνοι κάποια έπαθλα, με τον Άρη Σοϊλέδη να του απαντά πως δεν ήρθε στο SURVIVOR ούτε για να χάνει ούτε για να γίνει ήρωας.

Στο μεταξύ, ο πρώτος αγώνας ασυλίας σε ατομικό επίπεδο είναι γεγονός! Άνδρες και γυναίκες αναμετρώνται μεταξύ τους για πρώτη φορά στο φετινό SURVIVOR, προσφέροντας συγκλονιστικούς και αμφίρροπους αγώνες. Ποιος ή ποια θα είναι εκείνος ή εκείνη που θα κερδίσει την πρώτη ατομική ασυλία της χρονιάς;

Το βράδυ, οι 8 παίκτες καλούνται να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη ή μία συμπαίκτριά τους στο Συμβούλιο του Νησιού. Ποιο όνομα θα αναδείξει η κάλπη; Ποιος ή ποια θα είναι ο πρώτος υποψήφιος ή η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα;  

#SurvivorGR

Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorGreece

Instagram: https://www.instagram.com/survivorgreece

Twitter: https://twitter.com/SurvivorGreece

Πηγή: skai.gr