Survivor-Παπαδόπουλος: «Παλτό» αγωνιστικά ο Τριαντάφυλος- Πώς ήξερα από πριν τον Παππά (vid)

O Κώστας Παπαδόπουλος που απαοχώρησε από το Survivor, ήταν αποκαλύπτικός και στος 2ο μέρος της συνέντευξης του στο Love it.

Ο ζαχαροπλάστης του Survivor μιλάει ανοιχτά για τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο, τη γνωριμία του με τον Αλέξη Παππά, αλλά και τον λόγο του έντονου πανηγυρισμού του, τη στιγμή της αποχώρησης του ηθοποιού.

«Με τον Τριαντάφυλλο έχουμε ζήσει πάρα πολλές στιγμές. Οι διαμάχες είναι λογικές στο παιχνίδι. Δεν είναι εχθρός ο Τριαντάφυλλος.Ο Τριαντάφυλλος αγωνιστικά ήταν παλτό. Είναι ένας μοντέρνος καραγκιόζης. Κάποιοι γελάγανε. Πιστεύω είχε κουράσει όλο αυτό. Δε μιλούσε με τους ανθρώπους στην παραλία και μιλούσε με τους φοίνικες. Όσο ήταν στο παιχνίδι ο Αλέξης, ο Τριαντάφυλλος αισθάνονταν δυνατός. Δεν ήθελε καν να τον κοιτάνε. Ήταν πάρα πολύ απότομος. εγώ άκακο δεν τον βλέπω. Όταν έφυγε ο Αλέξης έγινε άλλος άνθρωπος.

Μπορεί να έχει κάποια ενόχληση, αλλά επειδή δε φέρνει νίκες, οι πανηγυρισμοί του ήταν ψέμα. Δε θα φτάσει τελικό. Ο κόσμος δεν είναι ούτε τυφλός, ούτε χαζός. Στο 100αρι είδατε πώς έτρεχε. Εμένα δεν μου έκανε ποτέ πρόταση με λεφτά ο Τριαντάφυλλος. Έκανε στα δύο παιδιά και το αντιμετώπισαν. Με τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο δεν ξέρω αν βρήκαν φαγητό. Κάτι είχαν βρει. Τους έπιασαν και πήγαν να τους τιμωρήσουν. Ο Τριαντάφυλλος έλεγε πως δεν ήταν μπροστά, ότι δε φταίει. Δεν τα έχουν βρει ακόμη και δε θα τα βρουν ποτέ. Ο Τριαντάφυλλος πιστεύει πολύ στον Θεό, αλλά μπορεί να τα φουσκώνει.»

«Αυτό που έκανα με τη ντουντούκα στον πανηγυρισμό του Αλέξη Παππά σημαίνει να πας στο καλό. Ήταν πραγματικό, όχι ειρωνικό. Το χάρηκα που έφυγε. Ήταν μια μαύρη σκιά στο Survivor. Γνωριζόμασταν από έξω, αρκετά χρόνια και από τότε δεν τον ήθελα. Ήμασταν υποψήφιοι στην ίδια παράταξη. Συνεργάζομαι με τον ξάδερφο του. Δε μου αρέσει σαν άνθρωπος. Από τότε έριχνε τα λάθη σε άλλους και άφηνε τον εαυτό του από έξω. Όταν έγινε η ένωση σκέφτονταν πως θα κερδίσει τηλεοπτικό χρόνο. Είναι επαγγελματίας ηθοποιός. Ήξερε πως για να επιβιώσει πρέπει να κάνει ίντριγκα. Ο Παππάς χειρίζονταν πάρα πολλούς ανθρώπους. Θα του έλεγα ένα γεια, αλλά δε θα πηγαίναμε για καφέ» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος».

Πηγή: skai.gr