Survivor: Πανηγυρισμοί στην παραλία για την αποχώρηση Παππά -Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος (vid)

Ξέφρενο πάρτι στήνουν οι survivors στην παραλία από τη χαρά τους που αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς. Ωστόσο, δεν είναι όλοι και τόσο ευχαριστημένοι με αυτή την εξέλιξη και μάλιστα ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να έχει ενοχληθεί πολύ από την στάση των υπόλοιπων παικτών.

Όπως βλέπουμε στο trailer του νέου επεισοδίου που θα προβληθεί την Κυριακή (25/04), οι παίκτες θα πανηγυρίσουν έξαλλα, με τον Ηλία Μπόγδανο να αναφέρει πως επέστρεψαν τα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων, μετά την αποχώρηση του Παππά, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης ζητωκραυγάζουν "Γεια σου Παππά".

 

 

Οι αντιδράσεις αυτές θα προκαλέσουν οργή στον Τριαντάφυλλο, ο οποίος ήταν πολύ κοντά με τον Αλέξη, και τώρα αισθάνεται ότι έχασε τον σύμμαχο και το στήριγμά του. "Με την αποχώρηση του Άλεξ έγινε κάτι αδιανόητο, κάτι που δεν το χωράει ο νους μου. Οι πανηγυρισμοί των παιδιών είναι ντροπή", λέει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Οι δυο ομάδες, πάντως, θα ριχτούν ξανά στη "μάχη" της επιβίωσης, διεκδικώντας έπαθλο φαγητού, σε ένα δύσκολο αγώνισμα όπου δεν θα λείψουν οι μικροτραυματισμοί. Ποια ομάδα θα κερδίσει;
 

Πηγή: skai.gr